Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
52058
  • Pages

  • No pages

MickeD Link Blog

ManMicke Dahlström, 65year , Ekerö, Sweden

Mot tuffa mål

Hur går det och hur mår jag

Värdens vackraste löpslinga?

AddthisShare   FeedRSS feed  

I morse sprang jag ett varv runt södra Djurgården, jag sprang utefter vattnet nästan hela tiden och det måste vara en av värdens vackraste löpslingor. Först alla båtar efter Strandvägen (ja, jag vet, jag har inte hunnit fram till Djurgården riktigt ännu) därefter alla fåglar och utsikten mot de fina ambasadvillorna och Gärdet. Djugårdskanalen med kajakpadlare och roddare som morgontränar. Man rundar östra spetsen på Djurgåden och ser en av de stora Finlandsbåtarna komma in och så över vattnet mot Nackastrand. Man tittar in mot stan och ser kyrktorn (som jag tyvärr inte känner igen) Hötorgsskraporna och diverse andra kända byggnader. Man passerar Biskopsudden och Rysssviken med alla fina båtar Därefter blir det lite mer in på ön men det är inte helt fel att passera mellan Skansen och GrönaLund samt springa förbi Vasavarvet och Historiska museet för att därefter vara tillbaka på Strandvägen. EN HELT UNDERBAR MORGON!!


Edit Stavning

 
Written 773 weeks ago
52058 773 weeks ago

MickeD

:o))
Pictu 773 weeks ago

Lampfot

Vilken idyll! Jag gick vid Årstaviken sist jag var uppe, tyckte det var helschysst, men nästa gång jag kommer upp får jag nog dra ut mot Djurgården :) Strongt med rökningen btw. Jag har också slutat. Nu ett halvår senare börjar det kännas bättre :P Men visst är det skönt med blod i fingrarna :)
52058 773 weeks ago

MickeD

Lampfot: Du ska absolut testa Djurgården, håll vänster direkt efter bron och håll dig utefter vattnet så är det ca 9 km runt.
När det gäller rökningen så är det superskönt men fingrarna lider ortfarande av dålig blodcirkulation = det blir vita och domnar om jag blir kall om händerna.