Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
52058
  • Pages

  • No pages

MickeD Link Blog

ManMicke Dahlström, 65year , Ekerö, Sweden

Mot tuffa mål

Hur går det och hur mår jag

Måste ha ett nytt mål: SOVA

AddthisShare   FeedRSS feed  

Tror jag har kommit på varför jag har känt mig så sliten den senaste tiden. Jag sover alldeles för lite. Det blir oftast inte mer är 5½ - 6 timmar per natt Må - Fr och kanske 7 tim Lö - Sö.


Det fungerade under skadeperioden och i träningsstarten men nu när jag börjar skruva upp träningen igen så känner jag mig sliten. Förra veckan avbröt jag ett 3 veckors block några dagar i förtid och trotts att jag har plockat bort cyklingen denna vecka så är jag fortfarande sliten.


Mitt nya mål blir minst 6½ tim per natt och minst 50 timmar i veckan!! 

 
Written 773 weeks ago
6061 773 weeks ago

HakanLarsson

Hehe, en klassiker. När folk på jobbet säger att dom är trötta brukar jag alltid säga: "Sov mer." Då får man alltid sånna där långa blickar efter sig. Som att trötthet skulle vara någon form av sjukdom. Eller nått. Har aldrig begripit det där. Är man trött ska man sova. Inte hålla på och stoppa i sig vitaminer. När jag körde triathlon som hårdast och började bli rätt sliten, började jag dessutom somna 30 min på lunchen. Klockrent.
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 773 weeks ago

Linda Granath

Sova 30-45 minuter mitt på dagen är mitt tips också. Jag gör det så ofta jag bara kan. Nu under sommaren har jag ändrat mina arbetstider så att jag har 1,5 timmes lunch, då hinner jag ta en lur. Tyvärr ger det långa dagar, men det funkar bra på sommaren när det är ljust länge. Utöver det försöker jag att få minst 7 timmar på natten, gärna 8! När kroppen jobbar hårt måste den få en chans att återhämta sig.
52058 773 weeks ago

MickeD

Ja, jag vet ju att ni har rätt allihop så det är väl lika bra att jag försöker bättra mig.