Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
52058
  • Pages

  • No pages

MickeD Link Blog

ManMicke Dahlström, 65year , Ekerö, Sweden

Mot tuffa mål

Hur går det och hur mår jag

Äntligen frisk igen

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ca 2 veckor med feber och ont i huvudet och nej enligt läkaren var det inte svininfluensan.


Blev feberfri i början av förra veckan och huvudverken försvann i onsdags men jag har tagit det väldigt lungt ytterligare några dagar. Nu börjar jag dock smyga igång träningen igen men ska försöka ta det lungt ett tag framöver.   

 

Attached images

C6921e32602d39a7b68c5608b93deeee
 
Written 770 weeks ago
No_small_image 770 weeks ago

mayflower

Bra att du börjar bli frisk! Det suger fett att vara sjuk. Tänk på att inte ta ut dig för mycket i början, det är lätt att bli för ivrig. :)
35388 770 weeks ago

Marcus74

stackare som hjar haft ont i huvudet i 2 veckor, låter som rena "helvetet" rent ut sagt. skönt att höra att du är bättre nu!
52058 769 weeks ago

MickeD

Tack för alla snälla kommentarer!

Lampfot: Hör gärna av dig när du har möjlighet att testa Djurgårdsvarvet så försöker jag komma loss och guida dig. Visst blir blodcirkulationen bättre när man slutar röka men i mitt fall kanske det kompenseras med stigande ålder:-)

Göran: Visst, från första dagen som före detta rökare så mår kroppen bättre (nej, kanske inte från första dagen, men efter en vecka när abstinensen har gett sig).
Nej, det blir tyvärr inget Lidingö i år. Det får bli Midnattsloppet nu i helgen och därefter kanske ytterligare något 10 km lopp under hösten.

Lenamarie: Tack för det!

Mayflower: Tack och visst suger det att vara sjuk men nu är det mjukstart som gäller för det har jag varit dålig på tidigare.

Marcus: Ja, det är rent ut sagt skitjobbigt att ha ont i huvudet så länge och vanliga verktabletter hjälpte inte så jag lät det "värka" ut av sig själv utan medikamenter eftersom jag inte är så mycket för sådant.