Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

magzeus Link Blog

ManMagnus Andersson, 55year , Brålanda, Sweden

Vägen till min första IRONMAN

Tankar och kommentarer om min träning och vardag inför IM Kalmar 2015

NU har jag äntligen lämnat skiten i kroppen

AddthisShare   FeedRSS feed  

... och det känns som en befrielse när man orkar göra vardagliga saker. Aldrig varit med om ngt så envist. Helt otroligt. Helt utslagen och en mage som krånglade nästan en hel vecka. Näpp, lite perspektiv får man till saker och ting.


Skall sakteligen bygga upp fysen igen. Men nu lite annorlunda än tidigare. Skall försöka om möjligt morgonträna på F&S på morgonen. Köra löpning (ca 35-40min) /roddmaskin (ca 20min) och avsluta med lite styrka (15-20min). Men inga högintensiva pass utan köra lågintensivt men ändå hålla på dryga timmen. Sen har man ju gjort passet för dagen också. Kan komma hem och slappa med familjen eller andra göromål.


Vi får väl se om det blir så, men känns som en möjlig väg att sakta hitta en form. Samt med detta bygger man ju upp muskulaturen också för övriga kroppen.


Så går tankarna nu i alla fall.

 
Written 665 weeks ago
Pictu 665 weeks ago

Lampfot

Skönt att du är piggare igen :)
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 665 weeks ago

Linda Granath

Låter som sunda tankar. Skönt att du är piggare nu.

Jag hade också väldigt gärna velat köra morgonträningar, om jag inte hade varit så satans trött på just morgonen. Morgonpass innan jobbet är bara att glömma, de skulle ju bli i ottan. Och mina "morgonpass" på helgerna tenderar gärna att inte bli förrens framåt förmiddagen. Jag vill kunna köra morgonpass för att vissa dagar få in dubbla pass.
Pictu 665 weeks ago

magzeus

Är också himla morgontrött och kroppen är dåligt vaken på morgonen för aktivitet. Men kanske det funkar eftersom jag tänker ta mig till staden jag arbetar. Tar ca dryga 30 minuter, och på den tiden har jag nog vaknat till. Hoppas jag i alla fall. Sen kanske jag startar med 5min promenad på löpbandet för komma igång. Borde kanske funka.
Vill för att få en ny inriktning på träningen. Inte bara löpning utan bygga lite mer fysik.