Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

magzeus Link Blog

ManMagnus Andersson, 55year , Brålanda, Sweden

Vägen till min första IRONMAN

Tankar och kommentarer om min träning och vardag inför IM Kalmar 2015

NEJ NEJ och NEJ - mildgrader igen och regn

AddthisShare   FeedRSS feed  

Som jag skrivit tidigare är det juuuu så tråkigt när mildgrader drar in och det regnar. Nu på morgonen: +3 grader och regn. Verkligen tur att det har kommit så mycket snö tidigare i vårt område. Så snön inte försvinner, för det vill jag inte än!


Jag vill åka mer LÄNGDSKIDOR, och det på ett lätttillgängligt sätt. Inte behöva ta mig många många mil för att göra det. Det är ju perfekt som det varit nu, bara att ta mig sig utrustningen till arbetet, efter arbetsdan är slut, byta om på arbetet, bege sig till skidstugan, och ÅKA!


Men det skall förhoppningsvis slå om till minusgrader snart, förmodligen frampå onsdag. Men blir ju så tråkigt i längdspåret med dessa väderomslag. Isiga spår, ok det går fort men lite roligare när man får kämpa i de olika teknikdelarna. Men bättre än inget.


Tja för ju testa broddarna igen på löpningen, för nu är det isgata hemma igen på grusvägarna. Bara ismaskinen som fattas, för nu är isen opolerad =)

 
Written 693 weeks ago
35388 693 weeks ago

Marcus74

Om man ska få gnälla så är det just det här vädret jag vill gnälla på. Det här vädret är värre än när det är kallare än -15.

Ja, nu får du köra lite löpning i stället!
40681 693 weeks ago

infrva

Håller med dig helt! Mkt enklare också med minusgrader-bara att valla blått!