Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

magzeus Link Blog

ManMagnus Andersson, 55year , Brålanda, Sweden

Vägen till min första IRONMAN

Tankar och kommentarer om min träning och vardag inför IM Kalmar 2015

Nära nu

AddthisShare   FeedRSS feed  

för första tävling på en kortare distans = Midnattsloppet. Kan ju som sagt tidigare jämföra med Kraftprovet men den banan är så kuperad så svårt att genomföra faktiskt. Sen att man springer sent på kvällen, det var ett bra tag sen man körde ett sent pass, och har man kört ett senare pass har det varit lätt distans, men inte ett pass där man kör hårt. Kanske ngt positivt, får ju se senare. Svåra blir om det räcker med t-shirten eller om man skall ha en till under, lite skillnad att springa på dagtid mot kvällstid. Det spås ju 20 grader, och 5 m/s enligt yr.no. Det är ju ganska varmt vilket säger att det räcker med t-shirten. Eller skall man köra med x-tra funktionströja under, hmm, får väl se hur det känns när man är på plats.


Nu har jag ju satt mig långt fram denna gång (klass 1C), och det är verkligen för att jag skall försöka få ett bra tempo direkt från start. Sen skall jag se hur långt jag kommer att vidhålla detta tempo, har en känsla att det blir en kamp mot det mentala men skall ge allt. Såvida inte luftfuktigheten tar ut sin rätt, att det blir kvalmigt och besvärligt. Men varför oroa sig, bara spring (eller åk som Stenmark sa =))


 

 
Written 716 weeks ago
28832 716 weeks ago

HildaRalsmark

Jag tycker att du ska ha bara funktions-tshirten. Du kommer svettas pga vädret och det är väldigt sällan som man känner efter ett lopp att man tog för lite på sig. Stort lycka till!