Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

magzeus Link Blog

ManMagnus Andersson, 55year , Brålanda, Sweden

Vägen till min första IRONMAN

Tankar och kommentarer om min träning och vardag inför IM Kalmar 2015

Löpband

AddthisShare   FeedRSS feed  

... körde jag idag på mycket länge och dessutom på tidiga morgonen. Testade på F&S Thn eftersom dessa hade gratis provvecka denna vecka.


Jag körde lite gåing för värma och sen 25min i 11km/h... shit va tråkigt att ligga och nöta i detta tempo. Var redan mentalt negativ efter ca 15min. Men bara att bita ihop och löpa på.


Sen efter detta tog jag 5min gåing igen, och tänkte att jag testar lite högre fart så jag lekta lite med olika slags fartlöpningar, allt ifrån 12km/h till 14,5km/h


Och just intervallträning var roligare, och framför behövdes mer koncentration. Sen kändes det också att man kunde löpa mer löptekniskt. I alla fall på det viset som känns bra, och ger god löpekonomi. Men detta är ju bara vad jag tror men kändes helt ok.


För övrigt sprang milen igår, och det går bättre och bättre. Nu börjar jag även leka med farten på uteträning, och avslutar alltid i princip med löpskolning. Löpskolning har givit mig mer styrka i just löpning, och nu skall detta alltid finns på programmet. I alla fall minst i några av passen per vecka.

 
Written 661 weeks ago