Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

magzeus Link Blog

ManMagnus Andersson, 55year , Brålanda, Sweden

Vägen till min första IRONMAN

Tankar och kommentarer om min träning och vardag inför IM Kalmar 2015

Inaktivitet

AddthisShare   FeedRSS feed  

... nej jag är inte skadad, nej jag är inte sjuk... utan jag har helt enkelt bestämt att denna vecka blir eventuellt träningslös (kanske ett helgpass på dryga milen). Istället lägger jag denna vecka energin på arbetet samt att vi skall städa ut/fram... ja fixa ordning helt enkelt för en ny familjemedlem som skall komma in allt från 3 till 6 veckor... jopp, det finns många beroenden. Men vi hoppas på det bästa =) 


Vi har ju erfarenhet av vår första kille Oskar som kom ca 8 veckor för tidigt, vägde 1725g och 42,5cm lång. Idag snart 13 år gammal. Vikten har jag inte riktigt koll på men kanske runt 50kg, och längden 175cm... snart förbi mig förmodligen (184cm är farsan)... men runt denna tid blir nog tillökningen i alla fall.


Positiva med detta känner jag redan nu att jag är enormt sug för löpning men tänker ta det piano, och köra igång igen lite försiktigt nästa vecka istället.


Tror nästan detta är första gången jag är inaktiv på egen begäran så att säga. Hmm, skada min statistik lite men skall ju som sagt lägga energi på viktiga saker denna helg. Och en träningsfri vecka kan ju inte radera hela min kondition så att säga.

 
Written 714 weeks ago
69917 714 weeks ago

ladylake

Hoppas allt går väl med den tillkommande familjemedlemmen! Ingen chans att att allt sabbas av en veckas träningsledighet, ibland finns det helt enkelt andra saker i livet som går före.