Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

magzeus Link Blog

ManMagnus Andersson, 55year , Brålanda, Sweden

Vägen till min första IRONMAN

Tankar och kommentarer om min träning och vardag inför IM Kalmar 2015

Fundersam på träning idag

AddthisShare   FeedRSS feed  
Nu sitter man på kontorsstolen och funderar lite på vad man skall köra för träning idag (backpass är ju tänkt). Känner att benen och framförallt vaderna är tunga efter gårdagens terrängpass på 10km. Sen har man sovit som en "kratta" i natt, så djävulskt dåligt. Funderar på om man skall vila eller rättare sagt ägna sig åt roddmaskin alt. cykel på gymet och köra lågintensivt eller bita ihop och köra det tänkta backpasset på löpbandet. Funderar lite på om man är övertränad men känner ju inte av några skador, men så jäkla tungt att starta springpassen nu. Är tung i benen och vaderna känns stumma. Blir bättre efter ca 10-15 minuter. Men får se när jag kommer till gymmet, blir väl backpasset hoppas jag och avslutande styrka för ben och mage.
 
Written 891 weeks ago
Pictu 1276 weeks ago

magzeus

Jo får nog lyssna på kroppen och vad du skriver. Är nog så att man är lite övertränad... får nog ta det lugnt ngn dag, men svårt :-)
10749 1276 weeks ago

FlickanK

Låter som lite överträning. Vila tre dagar och känn efter. Det ögr ingen skada så vitt jag vet. Ofta gör det bara gott att vila ett par dagar.