Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

magzeus Link Blog

ManMagnus Andersson, 55year , Brålanda, Sweden

Vägen till min första IRONMAN

Tankar och kommentarer om min träning och vardag inför IM Kalmar 2015

Exhibionist

AddthisShare   FeedRSS feed  

... är jag nog allt när det gäller att springa. Hur menar jag då? Jo, jag får lite extra fart under fötterna när jag springer där det finns mycket folk i omgivningen. Och kanske man skärper till sig eller jag vet inte vad egentligen. Fortare går det i alla fall, o det känns inte så tungt. 


Tänkte på mina 15km löpning igår. Jag mötte inte en människa utefter hela löpturen. Och ute på landet hos oss ser man ganska långt för det är platt o öppet.


Kanske man skall försöka dra sig till elljusspåret i Brålanda, men då skall man transportera sig 12 km först med bil (tur o retur). Känns ju onödigt. Eller så får man vänta tills man arbetar igen, för då springer man inne i en stad (Trollhättan) o där finns det ju i alla fall lite mer människor gåendes eller löpandes än på landet =)

 
Written 662 weeks ago
79896 662 weeks ago

marika1

Haha, hög igenkänningsfaktor här! Eftersom jag pulstränar hade jag alltid svårt att hålla nere pulsen när jag joggade genom sommarstugeområdet i somras... För att inte tala om då grannarna var ute och tjenixade då man kom :-) Straffet blev ju att jag då måste börja GÅ (trots att jag inte alls var trött) för att få ner pulsen igen... Retligt :-)