Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

magzeus Link Blog

ManMagnus Andersson, 55year , Brålanda, Sweden

Vägen till min första IRONMAN

Tankar och kommentarer om min träning och vardag inför IM Kalmar 2015

En "olycka" kommer aldrig ensam

AddthisShare   FeedRSS feed  

... inte nog med att kroppen har varit helt orkeslös sen måndags kväll. Utan i onsdag kväll började magen krångla. Så ont! Så nu har jag livnärt mig på smörgåsrån och dotterns mat = mild gröt och katrinplommon för bebisar.


Men inget ont utan gott... trots allt detta så har jag faktiskt gott ner i vikt. Hela 2 kg på 4 dgr. Men kan ju förstås bero på det sparsamma intag av mat.


Under denna vecka har jag mest legat i sängen. Sovit om varannat. Tiden jag varit vaken har jag rannsakat mig själv varför jag hamnat i denna situation (inte hela tiden förstås). Har helt enkelt tagit det väldigt lungt.


Men tror det är som jag skrivit tidigare. Att jag har haft allt för mycket krav på mig. Vill helt enkelt för mycket och det tar för mycket plats nu. Mer än jag vill känna av.


Jag skall satsa... nää inte satsa men skall bedriva lung distanslöpning framöver. Löpning som inte har några krav på sig utan man bara går ut och springer. Får luft och rensar tankar. Inte pressa sig utan ett skönt pass helt enkelt. Tror det är dax att tänka på maten också, och sömnen. Inte fuska med dessa. Utan försöka få in en bra matbild och sovning så man blir på rätt köl igen. Tror det är ett måste.


För jag vill ju förstås gärna springa fort. Göra jobbiga pass men kanske skall ta detta som en varningsklocka för en gång skull och starta om sakta och säkert. Har ju konditionen så blir ju inte att starta om på nytt utan starta om smart istället. Bygga upp kroppen med styrka. Lägga in löpskolning. Komponenter som stärker men skippa dessa kravpass som jag jag har gjort kvalitetspassen till.


Hoppas att jag snart är på gång nu, om inte annat än för hjälpa frugan hemma. Tufft med 3 + ett "4:e" barn hemma = jag då... så ur den aspekten hoppas jag att tillfrisknar fort nu.

 
Written 666 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 666 weeks ago

Linda Granath

Jag hoppas att du kryar på dig snart och kommer igån med den lugna, sköna distanslöpningen.
41cdefc185c707703a7ab60f76426a705f5e4fc57f02e8a7f73ba6ef01ae30fa 666 weeks ago

Vidstige

Sömn och vila behövs både för viktnedgång och träningsresultat - tänk på det! :)
Ta hand om dig.