Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
11990
  • Pages

  • No pages

MadeleineY Link Blog

Kvinna40year , Sundsvall, Sweden

MadeleineY's Blog

Planering hit och planering dit...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ja då, jag höll min veckoträningsplan, eller ja jag gick ju faktiskt en promenad på friskvårdstimmen också så det blev guldstjärna ;)

Mest stolt över att jag klev faktiskt upp varje morgon och promenerade. Imorse var det riktigt segt. När jag gick på toaletten direkt efter klockan ringt tänkte jag ut massa olika ursäkter för att kunna gå tillbaka och sova en timme till men jag tänkte nää bara en dag till, sedan 10 lediga dagar med massa skoj. Inte för att inte promenad var skoj för det är otroligt fint och mysigt vid Sidsjön på tidiga klarblå morgnar som i morse med solens strålar lysande. Jag tog några bilder med mobilen men har inte dem här nu, annars skulle jag lägga upp och göra er alla avundsjuka ;P

Har legat och försökt sova i snart 2 timmar för att vila upp oss då vi kommer vara vakna större delen av natten eftersom vi ska ta bilen till Arlanda, vi  åker runt 23 och planet går 6.30 imorgon bitti så det inte blir inte mycket sova. Mattias ska i och för sig köra ner så jag skulle kunna sova en del men det känns taskigt. Men jag har inte kunnat somna en sekund. Man är ju spänd av förväntan och denna tid verkar ligga helt fel i min sömncykel trots dessa tidiga morgnar. Vid sisådär 23 lär jag väl vara dödstrött ;)

Veckan vi har framför oss ser ut så här:

Fredag: Arlanda - Palma. Avfärd med båten ut på havet 23.59.

Lördag: En skön dag till havs.

Söndag: Toulon, St Tropez

Måndag: La Spezia, Florens, Pisa

Tisdag: Civitavecchia, Rom

Onsdag: Alghero; Sardinien

Torsdag: Mahon, Menorca

Fredag: Palma -> Arlanda

Lördag: Hemma i Sundsvall vid ungefär 4. Dop klockan 13.00... :)

Träningsmässigt: Massor med promenader som man inte ens märker är motion då det blir massa att se och uppleva (hoppas och förvänta rjag mig i alla fall!) och 1-2 gympass. Och en del badande ;)

Var på spinning igår för första gången på flera veckor, gick helt ok, varken mer eller mindre. Varmt något fruktansvärt i lokalen. Styrke efter jobbet idag, var så segt, ville bara hem men körde i alla fall 7 övningar. 

Nu vill jag ÅKA!!!! :) Och nu ska jag sluta vara störig med allt prat om resa, resa, resa.

Trevlig helg och vecka på er alla träningsfreak! 

 
Written 873 weeks ago