Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
11990
  • Pages

  • No pages

MadeleineY Link Blog

Kvinna40year , Sundsvall, Sweden

MadeleineY's Blog

Morgonpromenad runt Sidsjön

AddthisShare   FeedRSS feed  

Blåste lite kallt men klarade mig ändå helt ok med bara linne. Gick lite långsammare än igår kväll upptäckte jag på klockan efteråt, skulle tro att det beror på att jag lyssnade på Rix Morgonzoo istället för bodyworkmusik men man får ju passa på att lyssna lite på radio på morgnarna, blir ju aldrig när man jobbar sen. Ska jag lyssna på radio någon annan tid på dygnet föredrar jag P3. Vid träning är musik från bodywork oslagbart, det peppar mig allra bäst, inte alla låtar såklart men många. 

Träningsmusik tips emottages tacksamt!

Om en vecka har vi äntrat lyxkryssaren och förbereder oss att segla ut på Medelhavet och ser fram emot en stekande het lördag liggandes vid poolkanten... myser av bara tanken

Thomson Celebration

378 kcal sa pulsklockan om dagens 67 min-promme, 338 (tror jag..ungefär) sa shapelink. På klockan har jag inte knappat in längd, vikt o ålder så jag litar mer på shapelink.. sanningen kanske ligger någonstans mittemellan.

Vad gäller maxpuls har jag hört två varianter.. Att köra sig helt slut och mäta är naturligtvis den bästa metoden men i övrigt så kan man antingen räkna 220-åldern eller 220 minus halva åldern... Jag har som mest kommit upp i 202 vad jag har sett på klockan. Vad kollar ni på?

Imorgon bitti ska min kille upp kl 5 för att spela golf kl 6... Det känns tråkigt att sova bort tiden tills han kommer hem, då vill han bara softa då han gått typ en mil medan jag vill ut och röra på mig, bättre att jag tränar medan han är borta, fast kl 5 är att ta i näst sista dagen på semestern ;)

Trevlig helg på er!

 
Written 874 weeks ago
15131 874 weeks ago

Ridge

Och Trevlig helg på Dig!
... och lycka till med morgonträningen :-)

Imorgon blir det Selånger för mig... det går ju alltid att hitta något kul... kanske ;)

/ Tomas
11990 873 weeks ago

MadeleineY

Selånger marknad ja, hehe ja visst går det att hitta något, godis, chips och ett par solbrillor blev det för mig... vilken klassiker ;)