Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
11990
  • Pages

  • No pages

MadeleineY Link Blog

Kvinna40year , Sundsvall, Sweden

MadeleineY's Blog

Hesare än allt hest...

AddthisShare   FeedRSS feed  

... och rösten försvinner titt som tätt. Jag hatar att vara sjuk!! Speciellt när man inte mår särskilt dåligt och man bara längtar efter träningen! I måndags kväll började jag känna mig lite hängig men på tisdag morgon kändes det helt okej. Över dagen på tisdagen slog hesheten till plötsligt och i slutet av arbetsdagen kunde jag inte svara i telefon mer. Idag har jag inte kunnat prata i telefon med kunder överhuvudtaget. Tur nog hade jag lite annat jag kunde göra idag som försäljningsuppföljning, hålla i en liten utbildning för några som missat en tidigare och lägga introduktionsschema för nyanställda. Riktigt roligt faktiskt men fruktansvärt jobbigt att prata, rena pinan. Jag mår inte dåligt så jag behöver inte vara hemma men när jag är så här hes, har aldrig varit så här hes i hela mitt liv, men jag vågar ju inte träna för det är ju något otäckt i kroppen. 

Känns bra att jag är ledig på fredag i alla fall, får se hur morgondagen yttrar sig, fanns tydligen en del grejer jag kunde göra imorgon om jag inte kunde prata då heller.

Jag som tänkte spinna idag.. inget blev det med det då.. rastlös sitter jag hemma och knapprar istället. Promenad hade jag gärna tagit mig an men det regnar ju :S Det lär väl inte vara bra att göra det heller i och för sig...

I söndags körde jag ett riktigt bra bröst- och tricepspass. Rejält med träningsvärk i bröstmusklerna som vanligt. Vad beror det på att i vissa muskler får man alltid träningsvärk och vissa är det jättesvårt att få träningsvärk i? Som biceps, där får jag ytterst sällan träningsvärk. När man får träningsvärk så känns det ju som att man har utmanat musklerna ordentligt.

Fick en kommentar till förra inlägget med frågan om jag inte var orolig för att få en "väldigt bred midja" när jag kör sidresningar. Svaret är: Defintivt inte orolig! Snarare borde jag oroa mig för att godiset som jag äter borde ge mig en väldigt bred midja ;) Tvärtom vad gäller träningen av sidorna, att stärka musklerna runt om i hela bålen ger en bättre hållning och en mer slimmad och stark mage... om hullet nu kunde avlägsna sig ;) men det är en helt annan historia.

Den som skrev den kommentaren borde läsa på www.styrketraning.com där man bland annat kan få några fördomar om styrketräning avfärdade dom bland annat denna som jag även skrev om på min gamla blogg: 

Blir man stor och manlig av styrketräning då som tjej? Svaret kommer från styrketraning.com:

Det är många som oroar sig över att de ska bli "för stora" av styrketräning, speciellt många tjejer. Oron är obefogad: risken för att man skall få för stora muskler av styrketräning utan att vilja det är lika stor som att man ska bli för rik genom att jobba på Mcdonalds.

Det där sista om Mcdonalds tycker jag iofs är en konstig jämförelse, jag tror nog de som jobbar i Mcdonalds ledning tjänar rätt fett med stålars ;)

 

 
Written 878 weeks ago
7137 878 weeks ago

Madde J

Det var jag som skrev det, o jag behöver inte läsa på några myter om träning, jag styrketränar själv 4 pass per vecka, rätt seriöst... Enligt mig behöver man dock inte träna sidorna, tjejer som tränar dem gör det ofta för att de tror att de ska bli smalare runt midjan av att göra det... vilket såklart inte är fallet. Jag ville bara lyfta frågan för att höra hur du såg på saken, det grundade sig inte i okunskap...
Mvh Madde
6061 878 weeks ago

HakanLarsson

Haha, lite värlid!! Men liknelsen håller ju: Det finns trots allt en och annan donna som efter många år av hård fysisk fostran blir riktigt kralliga, precis som att det finns en och annan som genom långt och hårt arbete tillslut avancerar till McDonalds ledning!!
12 878 weeks ago

acidgen

Mcdonalds liknelsen är, om du jobbar hårt så nån gång i framtiden kan du tjäna fett med stålar ( Stora muskler) :p