Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
11990
  • Pages

  • No pages

MadeleineY Link Blog

Kvinna40year , Sundsvall, Sweden

MadeleineY's Blog

Fixade första dagen!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Veckans träningsplan höll åtminstone för idag. Det var ju inte så svårt att kliva upp 8 imorse och ut och gå, härligt väder dessutom. Kom hem 19.45, gick ut 20 min senare och körde en timme, varav promenad 22 minuter, joggning 16 minuter och styrkedel 22 minuter. Känner knappt någonting i benen just nu men lär ju gå som en babian imorgon. Därför bör jag stretcha, fyy skäms att jag inte gjort det än!!

Körde borsovsteg, eller utfall kanske man ska säga för jag hoppade inget. På grodhoppen hoppade jag däremot så det sved i rumpan ;) En paus i mitten tog jag och då blev det armhävningar och situps. En del av borsov och groda blev i uppförsbacke och en del i nerför, det tar på lite extra kände jag, även nerför då man måste hålla emot.

Det intressanta blir att komma upp 5.30 imorgon... Jag tvingar mig själv att skriva om det hela tiden för att jag SKA klara det, vädret ser ut att bli bra så då är det rätt lovande. Spöregnar det så gör jag det inte... någon måtta på ambitionerna får det väl vara ;)

Blev inga nya träningskläder igår... var bra sugen på ett lila nikelinne, får se hur det blir med den saken. Det är ju byxor jag behöver främst!

Nu dags för stretch och fylla på lite i magen innan sänggång..tidig morgon som sagt...hrm 

 
Written 874 weeks ago
11700 874 weeks ago

cicci2

Bra bra! Så, 05,30 imorse då? Grym tid att kliva upp...