Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
11990
  • Pages

  • No pages

MadeleineY Link Blog

Kvinna40year , Sundsvall, Sweden

MadeleineY's Blog

Ett friskigt triathlon...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Efter ca 6 km jogging, 45 minuter jympa och 45 minuter spinning var jag ganska mör men glad =) Det var roligt och vi fick 2 bars, 1 banan, en sallad och bubbelvatten. Ett långpass på egen hand fast ändå tillsammans. Mycket roligt och vi ville nog de allra flesta göra om det så det kanske blir ett till så småningom. Vi började vid 10 och var klara vid 12.45. Hemma väntade de två trötta halvbakfulla kusinerna nord&syd som tryckte i sig lite gräddstuvad pyttipanna. Själv tog jag mig en bit av morotskakan jag gjorde förra veckan, ett recept från tidningen Body. 

Idag blev det ingen träning, förutom den vanliga cykelturen till och från jobbet men jag räknar inte vardagsmotion som träning (om det inte är längre turer eller promenader) så därför registrerar jag inte den i träningsdagboken. Slutade sent idag och insåg att jag måste utrusta cykeln med diverse reflexer och lampor, var riktigt mörkt vid 20-tiden.

Imorgon blir det ett gympass, axlar och mage hade jag tänkt mig. På onsdag blir det vila igen då vi är bjudna på restaurang av Mattias föräldrar och sen lär det väl bli kaffe på maten hemma hos oss.  Torsdag ska jag hänga med på joggingen igen.. om det inte regnar då, då hoppar jag nog det. Fredag, lördag och söndag blir det gym och spinning men får se när och hur, tar det som det känns bra :)

Har lagat riktigt goda och nyttiga recept från Fitness Magazine och Body senaste veckan, har ni tillgång till tidningen, prova recpeten, rekommenderas :) Kanske finns på deras hemsidor också?

 
Written 870 weeks ago