Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Vilken energi!!!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Helt galet hur pigg jag har varit de sista dagarna... Undrar var denna energi kommer ifrån?

 

Fr o m i måndags drog jag åt dietschemat lite, minskade lite på maten, och dessutom lade jag till mer kondition, i form av 30 min crosstrainer efter styrkan, 2 dgr/vecka. Om ett par veckor kommer det bli 30 min efter varje pass. Så, maten har alltså varit mindre både måndag o tisdag. Trots det har jag gjort helt grymma pass i gymet. Löp-intervaller måndag kväll, kl.20.00, var orolig över den sena tiden, men det gick som en dans! Kände redan när jag började jogga att det skulle bli ett suveränt pass!

Tisdag, morgonpromenad i spöregn, inga problem! Traskade på som om det gällde livet, helt slut när jag kom hem. Kände inte ens att det regnade! Har en runda som e riktigt kuperad, m bla en backe som tar 4-5 min att ta sig upp för, nästan rakt upp, grusväg... Härlig puls har man när man kommer upp, kan jag lova! Kl 11 hade jag bokat tid med min PT, nytt program även för träningen som sagt, från denna vecka. Vi körde rygg, baksida axlar, framsida lår. Underbart pass, hade energi helt vägen och jobbade grymt bra. Redan igår kväll började träningsvärken i låren, ni kan tänka er hur jag går idag... som en gammal gubbe med käpp, fast någon har tagit min käpp!!

 

Jag började köra med PT i december, första gången jag tagit hjälp med träning o diet, hon e helt grym, och kör fullständigt slut på mig. Dessutom vet hon vad som krävs för att komma i tävlingsform, så det är ingen pardon... Stenhårt med träning och kost, har ätit efter ett kostschema sen i december, fast betydligt mer mat då såklart, då var det ju uppbyggnad som gällde! INgan bulk på pizza för den här damen, bara massor av ris, kyckling, lax, keso o annat som gör susen för musklerna. Förhoppningsvis visar det sig i oktober att det gett resultat! Jag väntar med spänning! Gjorde iaf en ny fettmätning igår, har tappat 1,3 kg fett och INGA muskler sen sist ( 4 veckor sen), underbart! Fettprocenten landade på 14,9, tjoho!!!

 

Så, dags att dra till jobbet, jobbar 7-14 idag, sen blir det bröst, axlar, vader, samt en sväng på crosstrainern efteråt. Skönt att sluta tidigt, hinner träna i lugn o ro, o ändå ha hela kvällen ledig med min sambo. Har jobbat sent mån och tis, så vi har knappt sett varandra..

Ha en underbar dag!

 
Written 879 weeks ago
7808 878 weeks ago

-Sofie-

Tycker det är svårt det där med mindre mat och mer konditionsträning, jag märker direkt att jag inte orkar så mycket... Vad äter du innan ett pass med både styrka och kondition och hur lång tid innan passet?? :) Kul att det går så bra för dig, och grattis till fettmätningsresultatet! :)
7137 878 weeks ago

Madde J

Sofie: Idag tex åt jag lunch kl 12, couscous och kycklingwok. Kl 14, just innan passet tog jag Esapro (grenade aminosyror, för att inte bryta ner musklerna) , sen körde jag 70 min styrka o 45 min crosstrainer, under styrkan tog jag vitargo, under cardion bara vatten o direkt efter en drink med vitargo o protein. Angående orken, nja, jag är bara seg första veckan på dieten oftast, sen vänjer sig kroppen och jag är nästan piggare än normalt!
7808 878 weeks ago

-Sofie-

Tack för tipset!! Bra att du hittat den där balansen.. som jag letar efter :)