Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Brödrecept o Variation...

AddthisShare   FeedRSS feed  

... är otroligt viktigt!! Hmmm... jo, det har man ju hört förr... Jag brukar dock försöka komma ihåg det, och variera mig så mycket det går när det gäller min träning. Igår var jag o tränade med en vän, på hans gym. Grymt skoj var det, massor av seriöst tränande människor, och bra utrustning. Det blev ett bra pass, axlar och vader (träningsvärk i VÄNSTER vad idag...) samt en efterföljande lunch. Härligt att köra med någon som har samma passion för träning och kost!

 

Därefter blev det en fika på stan med en väninna, även det väldigt trevligt! Idag ska jag fortsätta tillfredsställa mitt variationsbehov. Åker till en väninna i Mellerud, för att träna, umgås, promenera och bara koppla av. Vet inte hur länge jag blir borta, men ett par dagar iaf... Miljöombyte är också bra för att kicka igång sin motivation. Om inte annat så är det skönt att ha gjort nåntingannat på semestern än bara tränat och suttit hemma. Solat har jag ju knappt kunnat göra... :(

 

Brödet jag bakade i fredags blev väldigt gott, receptet finner ni här:

http://www.nlife.se/2007/05/brytbroed_med_aepple_kanel_has.html

Ja, vi syns när jag återvänder hem då!

Tills dess- kör hårt men smart!

 
Written 879 weeks ago
10091 879 weeks ago

jo_se_fin

Ha så skönt och trevligt i Mellerud!
10749 879 weeks ago

FlickanK

Jag håller med, variation är bra. Dessutom blir man mer taggad när man ska prova något nytt och det blir roligare allt det man gör. För kul ska det ju också vara emmellanåt. :) Hade så bra på din lilla resa.