Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Underbar höstmorgon i det kyliga Umeå

AddthisShare   FeedRSS feed  

I helgen är jag på besök hos familjen i norrland. Gårdagen spenderades med underbara systerbarnen och träningen fick därför stå åt sidan, förutom en kort promenad på morgonen innan flyget så rörde jag mig inte många minuter.


Avslutade med en mysig kväll i ensamhet med endast en bra bok och en godisskål som sällskap, sen var jag imorse supertaggad på löpning. Det vackraste med Umeå är helt klart strandpromenaden och där spenderade jag en timme av min lördagmorgon. Lagom kallt ute, friskt i luften, underbart vackra gula och röda höstträd och solen som bröt igenom molnen, allt var bara sagolikt!! Längsta passet sedan ultran, smalbenet kändes bra och knäet kändes bra. Sista två passen har jag inte känt av knäet så som jag gjorde några pass där i början av förra veckan, stretchingen tycks ha gett resultat.


I övrigt har det mest blivit träning i form av "spring mellan butiker". Inte fel det heller, det blir nog några steg på en dag. ;) Ikväll blir det fest på den MC-klubb som min far är medlem på, så håll tummarna att jag tar mig upp till morgonstreaken imorgon!! Jag brukar ha disciplin men man ska aldrig ta något förgivet! :)

 
Written 758 weeks ago
35388 758 weeks ago

Marcus74

Låter som du har det trevligt där uppe. Antar att det är minusgrader där nu och snö?
7137 758 weeks ago

Madde J

Nej, ingen snö. Idag har det varit tre plusgrader, så nja, höst fortfarande skulle jag säga.
18520 758 weeks ago

PetterLarsson

Välkommen hem!

Har själv varit umebo i drygt 1½ månad och vad jag erfarit är det en rätt trivssam stad. Har hittils inte utforskat så mycket men Stadsliden och Nydala tycker jag är rätt bra områden att springa på. Får ta och kolla upp strandpromenaden efter att säsongsvilan är över.