Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Transportlöpning

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag är ett stort fan av transportlöpning. Dvs att springa till/från jobbet istället för att ta bussen/bilen. Dock har jag ingen dusch på min arbetsplats så det blir alltid lite extra planering när jag ska springa till jobbet. Hem är ju lugnt, men dit blir lite värre. Som tur har Life ett gym ca 1 km från mitt jobb så om jag bara ser till att få dit lite arbetskläder och smink dagen innan så kan jag springa dit och göra mig iordning där.


Igår kväll gick jag förbi gymet, efter jobbet men innan clinicen, och lämnade av en uppsättning kläder samt min sminkväska. I morse behövde jag därför bara packa underkläder, matlåda, plånbok och mobil i ryggsäcken, mycket trevligare än att tvingas springa med en knökfull väska. 7,4 km visade det sig vara vilket är en lagom sträcka sådär på morgonen. Frisk och skönt i luften, solen värmde mina kinder lite grann i alla fall, och glada cyklister hejade på mig på min väg. Vilken skön start på dagen.


Clinicen då, ja, igår kväll var vi alltså inbjudna av Icebreaker på en clinic på Soho. Vi började med en god buffé för att sedan få lyssna på en av deras representanter från Nya Zeeland. Icebreaker är ett fascinerande företag, de har miljö, ekologi och god djurhållning som en självklar del i sin produktion och jag kände att det tilltalade mig väldigt mycket! Deras plagg är tillverkade av Merinoull vilket har många fina fördelar, tex är det luktfritt (!), mjukt och skönt (till skillnad från annan ull), brandsäkert och det går att tvätta plaggen i vanlig tvättmaskin på 40 grader. Jag kommer definitivt att inhandla några underställsplagg från Icebreaker inom en snar framtid!


 

 
Written 758 weeks ago
365 758 weeks ago

nolofsson

Ja transportlöpning är perfekt. Brukade oxå spring till och från jobbet innan jag gick på föräldraledighet.
Jag har blivit tipsad om träningskläder av bambu som ska vara riktigt bra. Har inte testat själv men ett par kompisar som pratade mycket gott om det.
7137 758 weeks ago

Madde J

Åhå, det lät spännande! Märke?
365 758 weeks ago

nolofsson

Vet inte vilket märke dom testat men det finns lite här att titta på http://www.bambubutiken.se/