Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Trötta ben...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Veckan har börjat bra, som jag skrev tidigare, grymt intervallpass i måndags, sen styrka, crossen och yoga på kvällen. Kom hem vid 19.30 och var helt slut!! Däckade på soffan o kunde knappt resa mig för att gå till sängen senare. Skönt!

 

Igår han jag med en 90 min promenad på förmiddagen. Sen låg jag faktiskt vid havet ett par timmar med en väninna, man måste passa på när det är sol för en gångs skull!!! Fast hela tiden var det inte sol... Emellanåt blåste det in riktigt mröka moln, men desperat som man är efter två veckors konstant regnande så låg vi kvar, och jo då, de försvann ju ganska snabbt igen!

 

På kvällen var det armar och baksida lår på schemat. Trots att jag "vilat" på stranden hela dagen kändes benen riktigt trötta!!Träningsvärk i framsidan och i rumpan, samt lite i höfterna sen intervallerna. Dessutom avslutade jag som planerat med 30 min på crossen, vilket var sådär, efter att just ha dödat mina hamstrings... Men, på slutet kändes det bättre, tror det var bra med genomblödning iaf. Men det märks att jag ökat på kardion, det känns i hela kroppen! Så trött på kvällarna nu...

 

Idag känns de faktiskt lite bättre, men träningsvärken hänger i. Ska köra axlar, bröst idag, och antingen vader eller mage, beroende på hur vaderna känns i eftermiddag. Annars tar jag vader på lördag istället. Dessutom tänkte jag avverka veckans andra 90 min promenad senare idag. Det känns som att jag skulle behöva lite benmassage, men det får vänta tills nästa vecka!

 

Innan dess ska jag iväg till tandläkaren, hmmm... spännande, får se vad de säger. Har haft lite ont i en visdomstand så jag e lite lur på att det kanske är aktuellt att dra ut den. Man lagar ju sällan hål i visdomständerna... Sen ska bilen lämnas in på service idag också, de ska ha den enda till imorgon, så jag får klara mig utan! Det ska nog gå bra, får väl cykla, det brukar jag ju göra när min sambo har bilen till jobbet (just nu har han ju semester också).

 

Ha en härlig dag o hoppas ni får lite sol- här ser det lovande ut men enligt prognosen ska vi få regn.. vi får se!

 
Written 879 weeks ago
7808 879 weeks ago

-Sofie-

Jo vilodagar behövs nog lite då och då :) Fast måste säga att det är sällan jag "planerar" mina vilodagar utan de brukar komma när jag inte hinner träna, då man umgås med vänner osv. Sen beror det väl på vilka mål man har med sin träning också, jag har ju inte som mål att tävla i bodyfitness så det brukar väl inte bli mer än max 2 pass per dag, dvs. om jag ligger i, hehe :)
7137 879 weeks ago

Madde J

Ja, för mig är det snarare tvärtom, om jag inte planerar in vila så blir det inte... :) Försöker planera in en dag varje vecka, men vissa veckor går det inte... Du har alldeles rätt, har man inte som mål att tävla så är det naturligtvis en helt annan sak, och det ska det vara också tycker jag. Att träna för att man mår bra av det, eller tycker det är roligt, är superbra anledningar!
15160 879 weeks ago

pyttan

Jösses amalia!!! Vad du tränar, du är så duktig!!! en riktig förebild för oss alla. men det har jag ju nämnt förut =)

Tack för välkomnandet tillbaka. Ja, jag hoppas ju att det är just väntan på mensen som ställer till det för mig. träningen idag gick bra i alla fall. det är SÅÅÅ skönt!!!! man blir en helt annan människa efter lite träning =)