Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Tidig morgon

AddthisShare   FeedRSS feed  

Morgonstreak igår blev yoga, välbehövligt och skönt! Jag ska stretcha som en tok nu för att förebygga eventuella knäproblem! Jag körde till Blossoms fitnessyoga 2, dock håller jag på att tröttna lite på den, tror jag ska plocka fram min andra dvd nästa gång, den är på engelska och ganska tuff, men man kan ju blanda in lite lugnare, mer stretchiga övningar emellan.


På kvällen körde jag min MRL klass, bra fart i deltagarna vilket var roligt, dock inte så många bokade, men men, de som var där var duktiga iaf!


I morse klev jag in på gymet 06.40. Okristligt tycker jag, men jag hade inte mycket val då jag skulle ha en Kettlebellsklient där på morgonen och sambon skulle åka till jobbet, så jag och vikterna fick snällt följa med vid den tiden. Bättre än att ta dem på bussen. :) Jag hann därför köra en timme själv innan klienten anlände, och jobbade igenom i stort sett hela kropen. Det blev svingar, snatches, clean and press, renegade row, bröstpress, sittande rotationer mm. Efteråt var jag lite så där skakig, som jag alltid blir av kettlebellsträning.


 


Ikväll ska jag på en clinic, det är Icebreaker som anordnar. De gör underställ i Merinoull, mycket fina, så det ska bli spännande att se vad det har att berätta om sina produkter. Vi ska hålla till på Soho, en restaurang vid Avenyn, och mat och dryck är utlovat, trevligt! :)


Jag lurar lite på att gå till gymet innan och småspringa lite på bandet. Prova lite bara, och se vad knäet har att säga idag. Jag blir ju ganska trött, så fort smalbenet börjar kännas ok så ska det vara något annat som bråkar...jobbigt. Men all stretching borde ha mjukat upp tensorn, det känns iaf så, så ja, jag tror minsann att jag ska prova iaf.

 
Written 759 weeks ago
49441 759 weeks ago

peakXp

Jag körde lite yoga från youtube förrut. Problemet är ju att det finns så mycket att det är svårt att hitta guldkornen liksom. Men när man väl hittar nått program man gillar är det ju super.
35388 759 weeks ago

Marcus74

Det brukar lätt bli så. När man blir överförsiktig och har fokus på en viss typ av skada så brukar man springa på ett sätt som belastar andra områden hårdare i stället. Tycker mig verkligen känna igen det där.