Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Soooooooolllllll- Jippiee!!!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ja! Äntligen! Idag slutade jag jobbet tidigt, så fort jag kom innanför dörren slängde jag på mig löparbrallorna, samt den nya supersnygga löpartröjan från Nike som jag shoppat i helgen (rosa!!), samt de numera ganska slitna asicsen, och gav mig ut i skogen. Planen var att jag en riktig långpromenad, men jag kunde inte hålla mig från att jogga vissa bitar. Sammanlagt blev det en runda på 1h o 40 min, varav ca 30 min jogg. Blandad terräng, ibland väldigt kuperat, ibland långa sträckor planmark. Strålande sol och helt underbart var det! Vänster lår bråkade lite, stumt och stelt, speciellt när jag sprang. Benhinnorna bråkade första 20 minuterna, sen lyckades jag slappna av i steget så då gick det över. Jag anar att skorna börjar vara klara för sophögen, bör nog fundera på ett par nya inom kort. Jag har väldigt känsliga benhinnor, så det märks direkt när skorna börjar ha gjort sitt. Det kändes iaf skönt att kunna ta en riktigt lång sväng, utan att behöva bry mig om tiden, har ju hela eftermiddagen ledig.

 

Efter promenaden/löpningen lagade jag snabbt till några kycklingtortillas av rester från gårdagens middag. Mums! Köpte en kryddblandning på "Oil & vinegar", som heter Bruschetta, den var helt underbart god! Igår använde vi den i en pastasallad, idag hade jag den som sås på tortillasen. Man kan säga att det är en tomatbaserad krydda, med vitlök, basilika mm i. Tror att den fungerar superbra att dippa bröd i, tex som tilltugg till mat, eller som tv-mys.

 

Ikväll blir det bröst och troligen mage på gymet. Hade tänkt köra lite baksida lår, men jag har sån träningsvärk efter att haft ett spinningpass o ett MRL (magerumpalår )pass igår, att det e bara å glömma... Det var förövrigt första passen för terminen, lite nervöst, men det gick ju vägen! :) MRL är egentligen inte min grej, passet domineras av medelålders kvinnor, men men, lite variation e väl aldrig fel! ;)

 

Trevlig kväll!

 
Written 871 weeks ago
7137 871 weeks ago

Madde J

Håkan: Stackare... men du e duktig som kör på iaf!
StarSara: Haha, så har jag tänkt om Göteborg hela sommaren... Man får verkligen passa på att njuta de få timmar som solen visar sig.
10749 871 weeks ago

FlickanK

Åh vad härligt med sol. Jag tror ni har haft bättre väder i sverige än mig i Mexico. Men det märks att det blivit höst nu, ännu mysigare för långa promenader, då slipper man få värmeslag. :) Hade så bra med träningsvärken och allt.
7137 871 weeks ago

Madde J

FlickanK: Så sant, massor av mysiga höstpromenader väntar de närmaste veckorna, innan det blir för kallt. Den här mellanperioden är egentligen bäst när det gäller uteträning. Hoppas din resa varit bra, men jag förstår att det känns skönt att vara hemma igen!