Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Semestern är över

AddthisShare   FeedRSS feed  

Ja, då var det dags att återgå till jobbet igen imorgon. Mjukstartar lite, jobbar 14-22.30 imorgon, ledig tisdag, sen jobbar jag ons-fre. Jag är lite sur över att semestervädret varit så dåligt, fast jag vet att det inte hjälper att sura... vem ska man skälla på liksom?

 

Den här helgen har iaf varit lugn och skön, och jag känner att jag hunnit vila upp mig under dessa veckor, mentalt, för att kunna köra för fullt på jobbet nu. Jag ska bara jobba 1,5 vecka till på detta gym, från 1 augusti ska jag vara ute på det NYA Life-gymet, som öppnar 25 augusti. Jag kommer finnas där för att visa folk runt, och sälja kort. En riktig utmaning, ska bli så kul! Det nya gymet kommer bli mer byggar-inriktat, med hantlar upptill 100 kg, mycket frivikts-maskiner, och en hel del utrustning som inte finns överallt. Vår personalansvarige, Annika Warg (ni som följer fitness-branschen känenr igen detta namn) har själv handplockat all utrustning och hon vet vad hon gör! Naturligtvis kommer även motionärer vara välkomna, det komemr finnas något för alla. Dock ingen gruppträning, endast gym och konditionsutrustning. Kul ska det bli iaf!

 

Det ska bli spännande att sköta dieten och träningen nu, de sista 3 veckorna har jag tränat mycket- nu ska jag köra lika hårt iaf en vecka till, plus jobba!! Jag tvivlar inte en sekund på att jag fixar det, men jag måste planera lite mer, vilket jag sluppit de sista veckorna. På fredag är det dags att göra en ny kaliper-mätning, efter den avgör vi hur kosten o träningen ska se ut kommande veckor. Bara att ge järnet tills dess med andra ord! På fredag komemr min sambo hem också- äntligen!! Han har varit hos sin släkt under semestern, 3 veckor utan varandra e lite för lång tid... Fast han hade nog knappt fått se mig även om han varit hemma, jag har ju bott på gymet, hihi. Ska iaf bli skönt att få hem honom igen, lägenheten blir så tom när man är van att vara två...

 

Jaja, slutsurrat... dags att kika lite på Beck, innan jag går till sängs. Är ingen kvällsmänniska, sover ofta vid tio. Å andra sidan studsar jag upp kl 6 varje morgon, även på helgen. Behöver 8-9 timmars sömn för att orka med diet o träning. Sömnen är så viktig för återhämtningen, många prioriterar bort den, helt felaktigt, och undrar sedan varför de inte svarar på träningen. Jag menar att själva tiden på gymet bara är 1/3 av resultatet, kosten och återhämtningen är lika stora delar. Kanske något att tänka på när resultatet inte kommer så snabbt som man önskar?

 

Godnatt mina vänner

Madde

 
Written 877 weeks ago
10865 877 weeks ago

FRIDH

Måste va kul att jobba på gym, när du håller på så mycket med sån träning själv.
7137 877 weeks ago

Madde J

FRIDH: Ja, det är nog en dröm för många!! Men visst, det kan bli för mycket också, man e inte alltid jättesugen på att gå upp o träna efter att ha varit 8 timmar på gymet... :)
10091 877 weeks ago

jo_se_fin

Vad roligt det låter med det nya gymet. Hoppas du kommer trivas där. Hur gör du med passen? Struntar du i dem och satsar allt på styrketräningen eller tänker du gå på pass någon annanstans också?
Det är jobbigt att vara ifrån varandra när man är tillsammans annars, trivs bra ihop och är van att somna och vakna intill varandra. Min sambo var borta 10 veckor i vintras. Det var tufft, men det går! Vi är ifrån varandra 2-3 veckor i stöten under åren också pga jobb. Man vänjer sig på något sätt, men ändå inte.. Man längtar alltid som en tok. Och tur är väl det :)
Skönt för dig att han kommer hem snart.