Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Semester och summerig av dieten so far...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Torsdag o fredag flöt på nästan av sig själva. Grymma morgonpromenader båda dagarna, styrkepassen var inte heller att leka med, var stark och fokuserad! Dessutom massor av egen tid! Fikade m en vänninna i torsdags som sagt, jättetrevligt! Var också förbi Budo o fitness, min sponsor, och handlade lite nytt (www.budo-fitness.com). Det bleb WNT triple protein, den är laktosreducerad vilket jag måste ha, samt lite zinktabletter. Ska se om det gör att jag sover bättre. Jag somnar snabbt på kvällarna, men vaknar alltid flera gånger varje natt, störande! Dessutom köpte jag en Multipower proteinbar, som jag ska avnjuta idag, LÖRDAG!!

 

Fredag blev förutom träningen vid 10tiden, inte mycket gjort. Gick förbi affären på väg hem från gymet o köpte en tidning, låg sen på soffan o läste, o osv emellanåt... :) Middag i lugn o ro, sen iväg till jobbet 4 timmar. Sista dagen av arbete, nu är det tre veckors semester! Underbart! Vi var till Turkiet i maj, så under dessa veckor ska jag bara vara hemma, lägga all krut på dieten, tänkte ta ett ordentligt kliv framåt, så jag slipper stressa på slutet. Men vi får se hur det går, inte säkert att kroppen tänkt samma som jag!

 

Tänkte summera lite resultatet under de 4 veckor jag kört ordentligt med dieten. Började för 5 veckor sen, när vi kom hem från turkiet, men tog inga mått förrän den 2 juni, så jag jämför nedan resultatet från 2 juni och dagens mätningar.                   

 30 juni

 vikt: - 2 kg

midja (smalaste stället): - 2 cm

lår (mitt på): - 2 cm

höft (bredaste stället): - 2 cm

bröst/rygg ( under armhålorna): +-0

arm (mitten): +-0

vad (bredaste): +-0

 

Det man kan säga är att det biter sig fast mest på armarna, ingen minskning där, på en månad... suck... men det kommer, vet att jag först brukar tappa på ryggen, mitten av magen och runt höfterna, sist armarna och nedre delen av magen... Jag är nöjd med minskningen, både vikt o mått, har trots allt mjukstartat dieten, från nästa vecka kommer det som sagt bli tuffare, då förväntar jag mig att kroppen svarar med riktigt bra resultat.

 

Statistiken för juni visar: 64 pass, nästan 46 timmar träning.

Ska bli spännande att se skillnaden under juli! :)

 

Idag ska jag bara åka o köra intervaller, 20 min crosstrainer, 10 min rodd. Tänkte se till att det blir ett lika bra pass som förra veckan, då hade jag träningsvärk i ryggen efter roddandet! :) Sen ska jag bara umgås med sambon hela dagen, blir nog lunch på stan, och till middag ska vi göra cannelloni, det är så underbart gott!!

 

Trevlig helg på er!

 
Written 881 weeks ago
13193 881 weeks ago

Allinka

Det låter lovande. Hoppas du får en trevlig helg!