Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Sammanfattning av augusti

AddthisShare   FeedRSS feed  

Antal pass: 67

Tid: 43 timmar

Snitt per pass: 38 min

 

Helt ok, blev en del pass iaf! :) Till nästa månad är målet att förlänga tiden på konditionspassen, eftersom jag inte längre kan köra intervaller, samt att behålla styrkepassen så korta och effektiva som de är nu, det passar mig perfekt! jag kör superset och dropset på i princip allt, vilket gör att jag är helt slut efter 30-40 minuter, på så sätt får jag det bästa av två värdar, maximal effekt av träningen, samt tid över för annat, tex min älskling! :) Konditionen kör jag oftast innan frukost, då stör det inte min övriga fritid. dessutom tycker jag det är en perfekt start på dagen, att få ge sig ut på en riktig långrunda i skogen. Fungerar som meditation för mig!

 

ha en trevlig helg nu alla!

 
Written 872 weeks ago
10091 872 weeks ago

jo_se_fin

Bra jobbat! :) Du är så flitig och duktig. Jag har kommit upp i 42 h tränad tid en gång (vill jag minnas) och det var en stor bedrift för mig. Det kanske underlättar en hel del att jobba på gym? Hur som helst så får man vara nöjd med allt man rör sig.
Kul att du får tid över till älsklingen. Det är aldrig fel :) Tycker också om att gå på morgonen innan frukost. Har kommit igång lite mer med det nu. Håller med dig om att det är som meditation, men jag gillar även att gå med någon. Lättare för mig att ta mig upp då. Men allt handlar ju om disciplin *skratt* Kram och trevlig helg!
15160 872 weeks ago

pyttan

bra jobabt tjejen! Tack för kommentaren också...jag är laktosintolerant så det har nog bara bolivit för mycket mjölkprodukter dessa veckor förmodar jag. Idag känns det faktiskt mycket bättre.

Kram