Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Radar upp endorfinkickarna

AddthisShare   FeedRSS feed  

Sista 15 timmarna har jag hunnit med tre underbara träningspass. Igår kväll var jag på en 90 min spinning, kanske det tuffaste passet jag varit på nånsin, men gud vad bra man mådde efteråt! En fantastisk instruktör som inte pratade för mycket,inte var för tyst, inte flamsade för mycket, inte var för sträng, bara perfekt. Passet innehöll 6 backar, 10-14 min långa, varav tre var extra tuffa. I dessa körde vi 4-minutersintervaller, 30-sekintervaller, dubbelt tempo och mycket motstånd om vartannat. Jag älskade varje sekund!!


När jag kom hem var jag så hungrig att jag höll på att äta upp allt vi hade i kylen, till slut fick sambon säga åt mig. "Det kommer inte att hjälpa, du kan inte fylla på mer nu, gå och lägg dig istället". Hahaha, tur han finns ibland, när kroppen och hjärnan slutar kommunicera.


 


I morse ringde klockan 6.00, jag tog mig snabbt ut i bilen och åkte mot stan för ett yogapass. Provade SATS yoga, trevligt pass med en väldigt bra instruktör. Nu har jag yogat två mornar i rad, duktig flicka! Efter yogan hade jag tänkt springa en stund på bandet men redan efter fem minuter fick jag ge upp då smalbenet fortfarande ömmar. Det är tredje dagen med anti-inflammatoriskt nu, kanske känns det lite bättre men inte mycket... Lidingöloppet känns mer och mer avlägset...Jag tänker inte åka till Stockholm för att halta runt tre mil, det kan jag göra hemma alldeles gratis när jag vill. Jag fattar ett slutgiltigt beslut i helgen.


 


Istället för löpning blev det då styrketräning efter yogan. Jag tänkte först köra ben men kom på att jag ju har ett MRL pass ikväll och att det kanske blir lite för mycket att köra ben två gånger samma dag. Istället körde jag en blandad kompott för överkroppen: Hög rodd i maskin, låg rodd i maskin, T-bar (rygg), Cablecross (bröst), Triceps pushdown, stående hantellyft (axlar), sittande hantelpress (axlar). Sen en stund i bastun med Metro och en proteinbar, innan jag gjorde mig klar för att trampa till jobbet, där jag nu intagit en underbar frukost. Endorfinerna rejsar runt i kroppen och jag mår huuuur bra som helst. (Bortsett från att jag inte kan springa, fast jag nu återfått lusten...)


Imorgon blir det vilodag, så försöker jag mig på lite löpning igen på torsdag.


Hoppas även ni får en underbar dag!

 
Written 765 weeks ago
3g61tdz3i2o0gcckc0oc 765 weeks ago

Linda Granath

Jag hoppas att du blir bra till Lidingöloppet, men blir du inte det tycker jag att du resonerar sunt som skippar det.