Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Ny vecka

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hmmm, tror ni det blev någon morgonstreak igår? Svar nej. Några vinglas för mycket på lördagskvällen gav resultatet träkeps och sömnproblem på söndag morgon, och träningen ställdes in. Jag tror det var ett bra beslut att låta kroppen återhämta sig i lugn och ro, och det händer ju inte speciellt ofta att jag vaknar med skallebank efter en blöt kväll (kanske tre gånger per år??), så då får det väl vara ok. Det står alltså 16-1 till mig själv i morgonträningsutmaningen och fler poäng än så tänker jag inte lämna ifrån mig!


Imorse var jag ute tidigt på morgonpasset och jäklar, det är mörkt nu på mornarna. Note to self: köp en reflexväst, om du vill leva till jul! Det blev ett lugnt och behagligt pass, landade på 6,6 km enligt mr Garmin. Det småregnade hela tiden men inte så att det störde, dock saknade jag min löparkeps som skydd för ögonen, men den spenderade morgontimmen i tvättmaskinen, så jag fick klara mig utan.


Kommande vecka är ganska slitsam med mycket jobb med företaget, det vanliga på Löplabbet, samt en del möten utanför arbetstid. Det gäller att planera väl för att få in träningen. Jag rivstartar därfgör veckan med dubbla träningspass idag, så garderar jag mig ifall det kör ihop sig i slutet av veckan. Styrketräning får det bli ikväll. Ben klanske?

 
Written 758 weeks ago
35388 758 weeks ago

Marcus74

Man kan bli rejält sliten dagen efter av alkohol och framförallt om man redan var lite halvsliten innan. Jag själv var ju seg hela dagen i lördags efter 2 öl halvliters öl på fredagskvällen :)
Pictu 758 weeks ago

Lampfot

Haha hoppas det var kul på festen iaf! ;) Jag har funderat på att skaffa en riktig löparkeps - har bara en billig vanlig bomullskeps nu. Vad har du för keps, och är den bra?
7137 758 weeks ago

Madde J

Marcus: Ja, man e ju inte van.. ;)
Lampfot: Japp, det var det verkligen! Jag har en keps från Nike, en svart ganska enkel modell. Jag gillar den skarpt, använder den mest som regnskydd men ibland också som solskydd.