Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Nu är jag trött...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Oj, vad mycket träning det blev i helgen... skulle ha vilat i fredags, men då fick jag hoppa in och instruera ett MRL-pass. Lördag blev det 90 minuter spinning, sen gymet på eftermiddagen, ett snabbt men hårt ryggpass. Spinningpasset var underbart, jag var helt genomblöt av svett efteråt, fick knappt av mig linnet när jag om hem, hahaha...

 

Imorse var jag ute o sprang innan frukost, sen instruerade jag 60 minuter spinning. Nu, efter att ha ätit lunch, tänkte jag dra iväg på yoga....men jag orkar inte mer! Jag ska lägga mig i soffan med en bok, och försöka koppla av lite, imorgon är det faktiskt måndag och full fart igen, det kan ju vara bra att hinna ladda upp liiite ny energi i alla fall! :) Jag tror jag ska yoga lite hemma ikväll istället, men jag tar det innan läggdags, så jag har nytta av avslappningen när jag ska somna. Jag har ju satt som mål med min PT att köra 2 yogapass per vecka, så jag klarar inte att hoppa över det helt, jag gör allt för att nå mina mål, när jag väl satt upp dem. Dock måste man ibland modifiera lite, för att behålla energin. Min träningsglädje är stor just nu, men det betyder att jag måste vårda den extra ömt, inte utnyttja den, då är risken stor att den flyger sin kos innan jag hinner reagera. Därför lyssnar jag på kroppen (hehe, i alla fall ibland...) och anpassar mig till den.

 

Idag blev det supergod thailändsk kyckling med fullkornsnudlar till lunch, receptet hitter ni här:

http://www.nlife.se/2007/02/kycklinggryta_med_kokos_brocol.html

 

Gott och enkelt, och såhär fint blev resultatet:

 

Man skulle strö kokos över innan servering, vilket gjorde att grytan såg väldigt fin ut, men nja, det var lite störande att tugga på. Egentligen tror jag det hade räckt med kokosmjölken.

 

God eftermiddag på er!

 
Written 868 weeks ago
10749 868 weeks ago

FlickanK

Det ser jöttegott ut!
10091 868 weeks ago

jo_se_fin

Du är duktig!
Kul också att du delar med dig av så många goda recept. Credit till dig :)
7137 868 weeks ago

Madde J

Ja, jag tycker det är kul att visa att man kan äta underbart god mat som ändå gör gott för kroppen!