Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Nu är hösten här...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Det var ett par dagar sen jag bloggade nu, har jobbat 6.30-20 vissa dagar, och 6.30-22 vissa... inte alltför mycket tid över för att sitta vid datorn med andra ord. :) Har just nu två jobb, därför blir det lite mycket. Som tur är har jag haft ett par timmar ledig mitt på dagen, då jag såklart klämt in min träning! :) Styrkan går grymt bra just nu, alla pass känns superroliga, även konditionen känns skoj, men jag önskar jag kunnat köra mer... :(

Men men, jag ska nog inte klaga, det blir iaf ett konditionspass nästan varje dag. :) Många hinner inte med ens hälften, men jag jämför ju hela tiden med hur jag kört tidigare. Det känns iaf i kroppen att jag vilar mer nu, jag har massor av energi vid varje pass.

 

Det känns att sommarvärmen är borta nu, riktigt kallt på mornarna, speciellt för mig som kör moped 30 min för att komma till jobbet varje morgon, kl 06.00. :) Vinterjackan är framplockad, och matchas med både halsduk och tjocka handskar. Snart e det nog dags för långkallingar också, det trodde jag aldrig att jag skulle behöva här i Göteborg. Hemma i Umeå användes de flitigt, men nu tror jag inte ens jag har några kvar, blir till att handla.

 

Mitt kostexperiment går sådär... jag har så svårt att få i mig så stora portioner som jag "ska", så jag blir hungrig igen efter typ 3 timmar. Men jag försöker iaf äta större portioner, och med längre mellanrum, men jag räknar varken timmar eller kalorier, det i sig är en befrielse! Samtidigt är det OTROLIGT svårt att släppa det, jag kommer på mig själv med att räkna i huvudet ungefäääär hur många gram kolisar, protein eller fett jag får i mig från varje mål... hopplöst kalori-räkningsberoende, det ni! :)

 

Nej, dags att återgå till arbetet, kommer jobba till 12.30, sen träning, sen jobb igen 14.30-22.30, imorgon ringer klockan 5.20... men snart e det helg, jippiee!!

 

Hoppas ni får en härlig dag!

 
Written 872 weeks ago
13193 872 weeks ago

Allinka

Jo, det är mycket nu. Själv hinner jag knappt titta in här...
15160 872 weeks ago

pyttan

Känner väl igen det där med kaloritänket.....det är ett helskotta att bli av med faktiskt. kämpar själv med att släppa viktnedgångstänket men men...det går sisådär....

Imorgon ska jag och dotra in till väla och shoppa loss på varma mysiga höstytterkläder och mössr och vantar....mysigt =))
7137 872 weeks ago

Madde J

Pyttan: ja, man får ta det steg för steg.
Josefin: Mmm, träning är ju såå underbart!
Allinka: nej, jag tycker du har varit lite dålig på att hänga här nu på slutet! ;) Skärpning! 'skratt*