Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Mycket ben nu

AddthisShare   FeedRSS feed  

Torsdag- styrketräning


 


Gick direkt till gymet efter jobbet. Eftersom jag har träningsvärk i rygg, axlar, mage och bröst så var det ganska uppenbart vad jag skulle köra. Ben. Förra veckans benpass kördes ju med kettlebells och träningsvärken satte sig framförallt i baksidan, så den här gången tänkte jag fokusera lite extra på framsidan.  Passet blev följande:


 


Knäböj i smith 3*12


Benpress 3*10


Liggande bencurl 3*12


Benspark 3*15 (Här tog jag det ganska lugnt då kudden som ligger på smalbenet tryckte lite mot det onda stället, så jag lyfte möjligtvis lite mer med vänster här för att avlasta höger.)


Sittande bencurl 3*15


Sittande vadpress 3*10


 


Bra pass, tungt och med bra fokus hela vägen. Träningsvärken har börjat komma smygande och det känns lovande. :)


 


Fredag- idag- morgonspinning


Åkte till gymet direkt efter frukosten och satte mig och trampade på spininngcykeln en timme. Planen var att köra lugnt men så fort frukosten börjat göra sig hemmastadd i magen (det tog nog 15 min cykling ungefär) så kunde jag inte låta bli att gasa på lite. Körde mycket backar, så tungt motstånd, ganska långsamt tempo och rikgit bra tryck i tramptagen. Det kändes förstås att jag kört ben igår kväll, men ändå tycker jag det gick förvånansvärt bra. Fokuserade på att inte belasta smalbenet, men det är nog svårt att undvika helt. Riktigt svettigt blev det till slut och det fanns inte en torr fläck på mitt (bomull- pucko!!) linne efteråt. Härligt!!


 


Ikväll tänkte vi åka och simma, det ska bli superkul! Dock stänger simhallen 19.30 och jag jobbar ju till 18, så vi får se om det blir för stressigt, i så fall flyttar vi det till helgen. Annars får jag väl gulla lite med chefen så jag kanske får gå några minuter tidigare... Det är ju ändå freeedaaaag!!!!


 


Hoppas ni får en trevlig helg!

 
Written 763 weeks ago
31850 763 weeks ago

proppan2

Shit vad du ligger i! :-) Hoppas det löser sig med simningen.