Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Morgonyoga med tända ljus

AddthisShare   FeedRSS feed  

Det blev inte ben på gymet igår kväll, det blev axlar. Sambon ville egentligen köra bröst men nej, det kör ju inte jag längre, förutom armhävningar på MRLen, så då gav jag ben eller axlar som förslag, och han valde axlar, och så blev det. Rev av fyra övningar, ganska tungt, men ingår kändes det rätt att köra tungt. Kort och effektivt pass, så vi hann med både matlagning och sällskapande i soffan innan det var dags att krypa i säng.


 


På gymet var det en kille som körde rygg, hantelrodd. Han hade kanske inte den bästa tekniken, men han var ju nybörjare, då är man inte expert. Dock var det en annan kille som direkt gick fram till honom och började rätta honom. Han frågade inte först om killen ville ha hjälp, utan han gick bara fram och sa nej nej nej, gör såhär istället. Jag tycker sånt är ganska fräckt, man kan åtminstone fråga om kille vill ha lite tips först, inte bara köra över honom. Hur gör ni i såna situationer??


 


Imorse visste jag inte om det skulle bli yoga eller promenad som morgonstreak. Vaknade och kände mig ganska seg i kroppen så jag bestämde mig för yoga. När jag såg att det regnade ute så blev jag glad över mitt beslut, var inte på humör för att trotsa några vädergudar idag. Istället blev det till att tända lite ljus, sätta igång en bra skiva med luuugn musik, och bara yoga på i halvmörker. Jag handlade några ljus som luktar vanilj på Ikea i helgen, de spred en ljuvlig doft i hela lägenheten. Härlig start på dagen!


Vad ska ni träna idag?

 
Written 758 weeks ago
35388 758 weeks ago

Marcus74

aha, vad bra då var det som jag misstänkte. Intressant med remmen runt fotleden. Ska kolla om jag kan göra ngn hemmagrej. Får köpa mig en fjädrande spännrem eller ngt som man kan knyta/tejpa fast på en sko o sedan sätta fast remmen på lämpligt ställe i hemmet.
7137 758 weeks ago

Madde J

Ja, eller ett gummiband med handtag eller bara två öglor, som du kan stoppa in foten i. ;)
35388 758 weeks ago

Marcus74

jajustja, finns ju grejor för sånt redan.