Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Morgonstreak 7/30

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag säger som Petter: Det går bra nu! Löpning imorse, 5 km igen, fast den här gången var visst de 5 kilometerna 5.7... Men jaja, close enough. Smalbenet protesterade inte idag heller, duktig kropp!! Svullnaden har gått ner helt nu och det känns inget om jag trycker där, så jag kan nog snart friskförklara mig själv. De där jäkla sköterskorna på VC tycks ju ändå ha noll koll, så jag tar tag i saken själv.


3 grader ute men idag klädde jag mig mindre än sista och slapp därför svettas ihjäl. Soluppgång, frisk luft, tyst och lugnt ute, bra musik i lurarna. Bra start på dagen helt enkelt. Idag är jag ledig från jobbet, istället jobbar jag med kostrådgivningar hela dagen hemifrån, och ska efter lunch iväg på ett uppdrag som ska bli superspännande. Resultatet får ni nog se i nästa vecka.


 


I samband med uppdraget tänkte jag klämma in ett pass på Life Åby, styrka ska det bli, men frågan är om de har kettlebells i gymet? Jag tror det, och isf ska jag köra med dem, annars får det bli traditionell slita i vikter-träning. :) Sen måste jag hinna städa ikväll, för imorgon kommer kära mor på besök från norr, då är det bäst att det är fint här...

 
Written 762 weeks ago