Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Morgonstreak

AddthisShare   FeedRSS feed  

I morse var det dags för första riktiga testlöpningen, efter fyra veckors vila från just löpning. Jag sprang ju 2 km på bandet i fredags, så idag tänkte jag testa utomhus och 5 km var planen. Lite pirrigt var det, jag ville ju så gärna att det skulle kännas bra! Men jag behövde inte vara orolig, det kändes kanon, ingen som helst smärta under hela passet.


 


Termometern visade 5 grader så jag valde windstopper-tightsen och en fleecetröja med väst över. Något för varmt visade det sig men såhär på hösten har man inte riktigt kommit in i rutinen med tjockare kläder ännu. Några veckors kyla så brukar man ha klart för sig hur pass mycket kläder olika väderlekar kräver.


 


Det var fortfarande lite mörkt ute när jag kom iväg och fullmånen lyste starkt på himlen, luften var frisk och det var tyst och lugnt ute. En sån harmoni var dte länge sen jag kände, ungefär fyra veckor sen.. ;) Åh vad jag har saknat att springa!! Höll ett lugnt och fint tempo och sprang på grus hela tiden, man vet ju inte om det spelar någon roll men asfalt känns ju stummare och just nu vågar jag inte chansa.


 


Jag kommer köra 5 km två gånger till denna vecka och om det känns bra så förlänger jag passen tills nästa vecka. Riktiga långpass får nog vänta iaf två veckor till men kanske kanske att jag kan våga mig på milen nästa vecka?


 


So far har morgonstreaken fungerat bra, det har blivit gym fredag morgon, promenad lördag morgon, yoga söndag och löpning idag. Imorgon blir det nog gym, eller kanske cyklling. Vi får se vad jag känner för.


 


Vad ska ni träna idag?

 
Written 762 weeks ago
7137 762 weeks ago

Madde J

Marcus: Japp, ska försöka, jag blir lätt så ivrig.
Lampfot: ja, det var så underbart att få komma ut och låta hjärtat jobba och få svettas ordentligt. Oj, ett riktigt rejält pass för dig då, lycka till!
365 762 weeks ago

nolofsson

Underbart med löpning en sådan morgon. Börjar längta tills jag börjar jobba igen så jag kan ta den där härliga och ensamma skogs rundan till jobbet på mornarna. Finns det något bättre sätt att starta dagen på?
Brukar oxå ha svårt med klädvalet nu när det börjar bli kyligare. Får se vad man ska ha på sig på SUM.
7137 762 weeks ago

Madde J

Ja det är oslagbart! Mmm, svårt att avgöra hur varm man blir, men om några veckor börjar man ha koll igen. :)