Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

lugn mysig helg

AddthisShare   FeedRSS feed  

Då var helgen snart över... måndag igen. I går kom en del av maskinerna till det nya gymet, så nu får vi nog en hel del att göra i veckan med att ställa iordning, resten kommer i slutet av kommande vecka. Härligt!! det kommer att bli så himla fint!

Det blev ingen spinning igår, fick såå ont i magen i fredags kväll, så vi ställde in det. Dock var jag pigg på lördagen, men då var det lite sent att ändra sig, passet ar ju redan inställt... iaf vilade jag hela lördagen, för säkerhets skull. Vi var ute o kikade lite på stan, fikade, och kollade film hela kvällen... Idag blev det morgonpromenad, frukost, lite slappande på soffan o sen iväg för att spinna en timme, underbart var det, och svettigt!!

 

Jag lade in min mat i dagboken igår, för att se ungefär hur jag ligger till på en ätardag, en hel del gott blev det!! Men för mig är det viktigt att kunan unna mig det utan dåligt samvete, och tro mig, jag njuter av varenda tugga, e en riktig godisgris... fast inte godis iofs, det äter jag inte, men kakor!! Och choklad... mmm... En kak-gris med andra ord!! :)

Igår blev det både mazarin o arraksboll, samt en sån där stor choclate chip cookie på kvällen... mums!! Middagen blev tacos, det är nog den rätt som konsumeras mest i vårt hus på ätardagar, både jag o Jonas älskar tacos!! Det går dessutom att göra riktigt nyttigt, om man väljer en mager ost, och minifraiche istället för 30%. Själv föredrar jag att hålla mig till den röda tacosåsen, min laktosmage gillar inte cremefraiche...

 

Ikväll ska vi kolla lite på film igen, och mysa i soffan- igen :), ladda batterierna för ännu en fullspäckad vecka! Vad har ni gjort i helgen?

Trevlig kväll!

 
Written 875 weeks ago
7137 875 weeks ago

Madde J

Sofie: Finalerna gäller bara byggningen, allt annat går under "dagsbiljett", brukar kosta 100 kr, det köper du på plats! Så har du köpt biljet till finalerna kommer du kunna se alla tävlingarna, alla förbedöningar av byggarna, samt finalerna bland byggarna. ALLT med andra ord!
Sofia: Mmm, quorn är väldigt gott, o supernyttigt! Kikar faktiskt in i din blogg ibland också, men har inte skrivit ngt! Hoppas även du får en fin vecka!
7808 875 weeks ago

-Sofie-

När jag bokade på ticnet så kunde man boka förbedömningen separat för 150 kr, det är ju väldigt missvisande om det räcker med den jag köpt för finalerna. Men menar du att det räcker med min biljett för rubbet, eller måste jag komplettera med 100 kr på plats? Det stod när jag bokade att biljetten även gällde entré till festivalen, men sen stod det ingenting mer.
7137 874 weeks ago

Madde J

Nej, isf räcker det m den biljett du har. Men alla vill inte se finalerna, därför kan man välja de andra tävlingarna BARA, om man önskar.