Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Läkarbesök och halv diagnos

AddthisShare   FeedRSS feed  

Imorse hade jag tid på Vårdcentralen för att kolla upp det ömmande och uppsvullna smalbenet. Läkaren tittade och klämde, och tappade hakan när jag generat berättade hur långt jag hade sprungit. Konstigt att man liksom måste skämmas för det, men folk tycker mest att man är dum i huvudet. Läkaren var dock mycket imponerad och tyckte inte alls att jag var dum i huvudet, trevligt.


 


Hon trodde iaf att det var en bristning men hon kunde inte säga hur stor, utan det krävs röntgen för att avgöra, så remiss skickad till röntgen, bara att avvakta. Som hon sa "små bristningar är ju träningsvärk, den värsta typen av bristning- då har ju muskeln gått av, och allt därimellan är grader av det hela." Hoppas bara min skada ligger närmare träningsvärk än avsliten muskel på den skalan. :)


 


Så länge tyckte hon att jag kunde cykla eftersom det inte gör ont, men undvika att gå och springa. Hmm, kul liv. Jaja, det får bli cykling, yoga och gym den närmaste tiden tills jag får kallelse till röntgen.

 
Written 764 weeks ago
7137 764 weeks ago

Madde J

Waagard: ja jag kommer ihåg att jag läste om det, ska läsa igenom igen, men frågan e om jag e lika mycket MaGyver som du?! ;)
Biscottini: Mmm, jag vet, det suger!! Var på gymet idag och tränade sjukt hårt, var så frustrerad så jag var tvungen att få ur mig det på nåt sätt. :)
Infrva: Ja, hoppas hoppas. Får väl se vad de säger på röntgen, hoppas jag får komma snart bara!
6061 764 weeks ago

HakanLarsson

Tror det kommer att gå fint. Du behöver ändå ta det lugnt någon månad och läka ihop. Det ska man göra efter långlopp. Det är ju bara att pumpa lite skrot tills vidare.

Trevlig läkare. Jag har också mött samma. I normala sammanhang måste man skämmas för att springa 10 mil. Men många läkare är så sköna. Dom blir tvärt om imponerade och nästan glada. Tror dom är van slappa gnällisar. Sverige består ju till 90% av ett gäng gnällspikar och kränkta offer. Och när dom äntligen får in en hårding som annars inte gnäller, känns det nog rätt skoj.
7137 764 weeks ago

Madde J

Håkan: Du har nog rätt, pumpa skrot är också kul. Jo, hon skrattade lite när jag förklarade att jag fortfarande har ont, och sa: "ja, jag förstår att du har ganska hög smärttröskel, så jag tror dig när du säger att du verkligen har ont." Hon var nog van vid lipsillar, som du säger. :)