Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Kort men effektivt rygg pass...

AddthisShare   FeedRSS feed  

... blev det igår. 35 minuter, sen var vi båda två helt slut! Kände mig grymt stark, ökade vikterna på typ allt! Det är roligt att köra så korta pass, även om man e trött efter jobbet så orkar man när man vet att det är över på en kort stund. Och som sagt, jag var starkare än jag trott innan.

 

Imorse blev det ingen konditionstrännig, jag försöker ju minska på den, men attans vad svårt det är! Jag gillar min träning för mycket, dessutom e jag lite orolig för att formen ska försämras om jag både äter mer och tränar mindre. Å andra sidan, efter en diet måste man få igång förbränningen lite igen, den avstannar något när man går på underskott länge, så jag måste verkligen försöka ta det lugnt... Ikväll e det planerat ett axelpass, jag älskar verkligen att köra axlar!! Speciellt nu när formen är ganska bra, då syns det verkligen när man får pump i axlarna.. . hihi, fåfäng, ja, kanske lite...

 

Mitt matexepriment igår gick otroligt bra! Åt tre mål, plus riskakor o proteindrink efter träningen. Kände mig aldrig vrålhungrig faktiskt, men inatt vaknade jag o var hungrig. Sista målet blev strax efter åtta och jag e ju van att äta igen en timme efter träningen, så lite sög det i magen. Men man kanske vänjer sig? Idag e det fredag, så då unnar jag mig lite mer gott, även imorgon. Från söndag återupptar jag nog denna kost, och kör på hela nästa vecka, så får jag utvärdera sen!

 

Ha en trevlig helg!

 
Written 873 weeks ago
10091 873 weeks ago

jo_se_fin

Jag kan tänka mig att det känns lite annorlunda nu när du plötsligt fått lägga om ditt tränings och kost schema. Trist för dig också att inte kunna konditionsträna som du önkar, men jag tror du löser det i alla fall. Du verkar målmedveten och håller nog din kropp i form trots det.
Vad gäller hungern så ska man ju inte behöva gå och vara hungrig, men för det mesta så brukar man nog vänja sig.
Lycka till i fortsättningen!