Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Ikea, regn och trötta vader...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Gårdagen fortsatte på ett strålande sätt, efter den effektiva morgonpromenaden åkte jag till Ikea med en väninna. Jag behövde egentligen inget speciellt, men ni vet hur det är, alltid hittar man något som "kan vara bra att ha"... Jo då, en stekpanna (den behövde vi faktiskt!!!) några fina efterättsskålar, en plastslev och lite servetter. Tyckte ändå jag klarade mig bra... Blev ävemn en söt serveringsbricka på rusta, 25 kr, hallåå... det var väl inte farligt!? ;)

 

På kvällen åkte jag till gymet, blev spinning 60 min, och Yoga 60 min. Gillar verkligen yogan, jag blir både snäll och smidig efteråt! :) Känns en del i vaderna idag, spinningen var ganska tuff, kände att det krampade redan under passet...Förskte ändå stretcha dem ordentligt efter morgonpromenaden, men det sitter nog djupare än så... Får bli massage nästa vecka!

 

Idag har jag inte gjort alltför mycket, upp 5.30 för morgonpromenad (semester någon?) och sen bara slappa i soffan ett tag. Har ju regnat till och från hela dagen, jag hatar regn på semestern!! Vill ligga på stranden dygnet runt ju! Åkte iaf iväg på stan lite innan lunch, blev ett par supersnygga shorts på Gina tricot, ska fixa bild så småningom. Vita, ganska långa, passar nog fint med mina snygga stövlar, som förövrigt lämnades in på omklackning idag. Snart kan jag använda dem igen, jippiee!!! Hem, äta lunch, vila maten lite, och sen var det gymet som gällde. Blev axlar o mage idag, samt 30 min crosstrainer. Får stuva om lite i schemat i veckan, ska köra med min PT på fredag och vill köra axlar o vader m henne, så då kan jag ju inte köra axlarna igen på lördag. Därför fick det bli så idag, så kör jag armar o hamstrings på lördag istället.

 

Dagens pass kändes ok, inte det bästa jag gjort, men helt ok. Var fokuserad och noggrann hela vägen, men inte superstark dock. Skyller på gårdagens mat, hamnade på typ 1650 kcal... jag vet, katastrof, skulle hamnat på 2000 men eftersom jag inte körde ngn styrka så försvann 60 g kolhydrater o 30 g protein där... de skulle jag ha intagit under och efter passet, men som sagt, nu blev det lite mindre än tänkt. Det gick bra igår, men imorse kändes det, var sjukt hungrig efter promenaden! Idag hamnar jag på ca 2200, det är bättre! :) Nu ringer mat-klockan, dags för middag!

 

Ha en bra kväll!!

Madde

 
Written 880 weeks ago
10749 880 weeks ago

FlickanK

Kul med lite shopping!
6061 880 weeks ago

HakanLarsson

Jag funderar också på att börja köra yoga på min "lediga" dag. Kanske lite omanligt, men va fan, det får man ta. :-)
7137 880 weeks ago

Madde J

Vadå omanligt!? Du är väl inte den som bryr dig vad andra tycker??? Tror faktiskt det kan vara bra för dig, att få stretcha lite, och få genomblödning i musklerna, bra för oss som tränar mycket! Kör hårt, du kommer gilla det! :)