Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Fullt upp hela dagen!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Gårdagens planering fick läggas om lite. Det var ju sista dagen innan öppningen av gymet där jag jobbar, i Majorna, så jag sprang som en idiot fram o tillbaka hela dagen. Det var städning, utplacering av hantlar, skura golv, damma solarier, och massor av annat. När arbetsdagen närmade sig sitt slut pratade jag med min sambo i telefonen , han hade haft en exakt likadan dag, så vi beslutade oss för att vi tränat färdigt för dagen. :) Fredag kväll ägnades därför åt lite choklad, en film, och några goda kex m ost. Mysigt!

 

Idag vaknade jag 7.00, jag e så vansinnigt morgonpigg, jag kan inte sova fast det är helg. Gav mig ut o sprang, en riktig långtur. Först blev det 61 min jogging, ca 1 mil, sen promenerade jag 18 min, ca 3 km. Sammanlagt alltså 119 minuter, snittpuls under löpningen var 137, under promenaden 125. Max var 164 under löpningen och 160 under promenaden (brant backe). Sammanlagt visade klockan 724 brända kalorier. Helt ok!

 

Efter det begav vi oss in till stan, för frukostbuffé på Hotel gothia towers, underbart! Vi går ganska ofta ut o äter hotellfrukost, typ 1 gång i månaden. Det är en lyx som vi verkligen älskar!! Gott, mysigt, och lyxigt att slippa laga frukost själv! Jag har även varit och jobbat i budo & fitness butik inne i Göteborg idag, de har haft Better bodies day, med 50% rea på vårens kollektion, samt bra erbjudanden på den nya höstkollektionen!! Riktigt snygga kläder, så om ni inte varit in i butiken redan, skynda er att kolla in de nya fräscha träningskläderna för höstens träning! Kläderna finns i alla Budo % fitness butiker, samt på hemsidan, www.budo-fitness.se .

 

Sen var det dags att ta itu med det axelpasset vi valde bort igår. Åkte ut till Life i Långedrag, roligt med variation! För axlarna blev det sittande hantellyft åt sidan (dropset), stående hantellyft m en arm i taget, sittande hantelpress (dropset) som supersettades med framåtlutande hantellyft för baksida axel. Avslutade med en maskin, typ omvända flyes, också för baksida axel. Därefter körde vi vaderna, stående vadpress (dropset), tills jag nästan svimmade, och sen tre set tunga sittande vadpress.

 

Efter det hade jag gjort mig förtjänt av lite riskakor o protein! ;) Nu har vi just njutit av fläskfilé, hemmagjord klyftpotatis och kantarellsås, jag hade glömt hur vansinnigt gott kantareller är!! Vad har ni ätit i helgen? Något recept eller tips ni vill dela med er av? Jag tycker det e så kul att testa nya rätter, helst ska det såklart vara hyfsat nyttigt... ;)

Dags att krypa upp i soffan, blir nog en filmkväll idag igen. Vi är, som jag tidigare sagt, inga partydjur, riktiga pensionärer e vi... :) Men pigga och utvilade kommer vi iaf vara imorgon, till skillnad från en del andra! Hoppas att ni får en lika mysig kväll som jag ska ha!

 

 
Written 873 weeks ago
13193 873 weeks ago

Allinka

Älskar att äta hotell frukort. Vi brukar också unna oss det ibland...inte så ofta som en gång i mpnaden, kasnke ngn gång i halvåret....But, I love it!!
Kram