Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Endorfinerna flödar!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Hej hopp!

Just hemkommen från ett GRYMT intervallpass på crosstrainern, fan vad jobbigt det var under själva passet, men sen i bilen, på väg hem, kändes det helt annorlunda. Det är ju BRA när det är jobbigt, det är ju det jag vill, annars hade jag inte kört intervaller, då hade jag promenerat ett varv runt kvarteret i lagom tempo... Det är inte riktigt min grej, det vet jag ju. Men just när jag står där, illamående, yr och kippande efter luft, deseprat funderande på hur jag ska överleva 14 sekunder till, då är det inte nära till skrattet precis. Men som sagt, om det hade känts enkelt så hade jag ju varit missnöjd efteråt. Bara svårt att komma ihåg det just då... Det är märkligt det här med endorfiner och träning, efter vissa pass är jag så lycklig att jag inte kan sluta le på hela dagen. Hela jag mår bra, innifrån o ut. Igår hade jag också ett sånt pass. 90 minuter promenad, i ett rasande tempo. Kände mig lite helg-slö innan, men så fort jag satte foten utanför dörren kunde jag inte sluta le. Alla jag mötte måste trott att jag var galen! :) Det var varmt ute, solen sken, jag hade bra musik i öronen, benen var starka o pigga, inget saknades i mitt liv just då!! Sen fortsatte jag att le hela kvällen... underbart! :)

 

Resten av helgen har också varit bra, lördagen började med 30 min intervaller, sen umgicks jag med min sambo hela dagen, mysigt!! Lunch på stan, sen lite shopping, vi köpte förresten Nintendo Wii, shit vad skoj det va! Spelade hela eftermiddagen, man var ju helt död efteråt. Särskilt boxningen var riktigt svettig! :) Bra vardagsmotion!!

 

Söndagen, lite mer shopping, köpte en ny quickgrill, vår har slutat fungera. Var såklart tvungen att inviga den på kvällen, grillspett med kyckling, champinjoner, paprika, rödlök och aubergine, underbart!! Den som säger att nyttig mat inte är god vet inte vad han pratar om!!

 

Ja, resten av min första riktiga semsterdag ska spenders inomhus, eftersom det regnar. Har tvättid, och ska nog laga lite mat också. Ikväll blir det styrketräning, baksida axlar, rygg o framsida lår. Wish me luck!!

 

Bildbevis på söndagsmiddag á la diet 2007:

 
Written 881 weeks ago
13193 881 weeks ago

Allinka

Ser väldigt gott ut!!! Du får mig att må bra när jag läser hur glad du blev efter passet. Kram på dig!!!
6061 881 weeks ago

HakanLarsson

Haha, det är roligt med oss endorfin-dopamin beroende träningsnarkomaner. Idag, 3 timmar in i passet, var jag helt lyrisk. Så jag tryckte på det jag kunde i några branta backar - och blev ännu lyckligare!! Vi äro galna!!