Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Dubbla pass idag

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag fick inget besked av läkaren igår, som väntat. Han sade först att jag skulle få vänta en vecka men efter lite gormande från mig så sa han att de nog skulle ha ett besked på torsdag. Något bättre iaf. Så länge tyckte han att jag kunde cykla, men inte springa eller gå. Nähä, ok...


 


Jag fick ligga 30 min i nåt jäkla rör som levde om och slamrade som ett helt tröskvärk, trots det somnade jag två gånger... :) Skönt med en liten tupplur sådär på eftermiddagen. Som jag förstod det så var det en MR, dvs en Magnet resonans, där de scannar av milimeter för milimeter av benet för att upptäcka ev avvikelser. Någon som vet mer om dessa, är de bra? Ser man muskulära skador bara, eller?


 


Idag ska jag ha två klasser på gymet, nu på förmiddagen blir det en spinning med ett företag och ikväll kör jag MRL, som alla tisdagar. Det ska bli superkul med spinningen och jag har satt ihop en grymt bra klass om jag får säga det själv. ;) Enligt uppdrag ska fokus ligga på tjo och tjim istället för allt för mycket mjölksyra och pulstoppar, så jag har valt musik från flera olika skivor och satt ihop till ett riktigt tjo och tjim-pass. Till MRLen ikväll har jag ett nytt block steg och ny finallåt, dock är den lite krånglig med några pauser mitt i, hoppas vi lyckas hållas oss på rätt takt genom hela.

 
Written 763 weeks ago
7137 763 weeks ago

Madde J

Ugly: Nä, du har rätt, då ser man nog skelett också. :)
Marcus: Jag är inte bortskrämd, detta är vad jag ska göra resten av mitt liv. Det går inte att skrämma mig så lätt...
7137 763 weeks ago

Madde J

Marcus: Jag räknade ut att jag sprungit ca 110 mil hittills i år, men du får ju tänka på att jag kör mycket annan konditionsträning också, så jag var inte direkt i dålig form innan loppet. Dock skadade jag ju knäet innan semestern om du minns så under sommaren har jag sprungit mkt mindre än jag brukar. Så uppladdningen den sista månaden var kanske inte den bästa, men jag tror än då att jag var så förberedd man kunde bli med de förutsättningarna.
35388 763 weeks ago

Marcus74

ok, 110 mil är inte direkt fy skam. Jag hade mkt mindre inför TEC och du hade nog betydligt bättre kondition än mig då (och nu med) Du kan ju ha varit lite trött i vaden av 33 mil vandring. Hade du ryggsäck på dig då också? Hur som helst så får vi hoppas att du får bra besked på torsdag! Tycker du har bra fallenhet för ultralöpning och kan gå långt, så vore en stor förlust för Sverige (och Göteborg) i fall du tappar sugen för ultra nu.