Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Dax att växla upp ett steg!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Från denna vecka är det alltså dags att ta ytterligare ett steg i dieten, jag kommer lägga på mer kardio än tidigare, men behålla maten på samma nivå som de två senaste veckorna, så får vi se vad som händer. Jag har hittills gått ner i väldigt bra tempo, alldeles lagom snabbt, men desto lättare man blir desto mer får man träna för att fortsätta tappa. Veckans schema ser ut som följer:

Morgonpromenad: 2*50 min, 1*70 min

Kvällspromenad: 2* 90 min

Styrketräning: 4 pass, 30 min crosstrainer efter VARJE.

Intervaller: 2* 40 min, löpning/crosstrainer/rodd

Gruppträning: 1*spinning 60 min, 1* yoga 60 min.

 

Har avverkat det första intervallpasset idag, blev 40 min löpning, ett helt grymt pass!! Hade kunnat springa hela dagen, benen kändes fräscha efter gårdagens totalvila. Dessutom var det en intressant dokumentär på tv så jag kände knappt att jag blev trött, fast jag sprang som sjutton!! Det är en grym känsla när man kommer in i flow o bara rullar på...

 

Annars har jag varit lite huslig idag, dammsugit och bytt blomjord. Dessutom har jag planterat lite på balkongen, bättre sent än aldrig va? :)

 

Nu blir det ett par timmars slappande, sen ska jag iväg och köra styrka (rygg, baksida axlar, framsida lår), 30 min crosstrainer och avsluta kvällen med yoga. Härligt!

 

Vad tränar ni idag??

Madde

 

 
Written 880 weeks ago
10749 880 weeks ago

FlickanK

Oj, jag behöver också plantera.. Hm.. Sånt skjuter jag upp :P
Idag ska jag ha MENTAL träning :) Behövs det också i min värld.
7808 880 weeks ago

-Sofie-

Vilken tävling/vilka tävlingar är det du tränar inför nu och när är dem?? Vad härligt att avsluta dagen med lite yoga :) kämpa vidare!
7137 880 weeks ago

Madde J

Sofie: Min plan är att köra SM, 13-14 oktober, samt Fitnessfestivalen i Göteborg 9-10 december. Ja, yogan var härlig, men jag blev såå trött efteråt, kunde knappt hålla mig vaken tills jag kom hem!