Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Bra flow...

AddthisShare   FeedRSS feed  

Gårdagen flöt på över förväntan... morgonpromenad kl 4.30, jobb 7-13.30, sen direkt upp på crosstrainern, brände av 30 min intervaller i ett riktigt bra tempo. Hem, baka morotskaka åt min sambo, som fyllde år!! Sen spenderade jag resten av kvällen med honom, kollade på film och bara slappade. Trodde jag skulle vara helt slut på kvällen, med tanke på att jag jobbade till 22 i tisdags kväll, och klockan ringde 4.20 i går morse, men som sagt, över förväntan... Inte så att jag hoppade omkring och slog volter precis, men jag var iaf vaken... :)

 

Vi spara det mesta av födelsedagsfirandet till lördag, då blir det hotellfrukost, samt att jag lovat att laga fin middag... jag e inte så bra på att laga mat, och gilalr det inte heller, men när det är för honom känns det roligt! Hoppas bara det blir gott... han har beställt potatisgratäng och baconlindad fläskfilé, det borde jag väl klara??? Jordgubbstårta till efterrätt, DET ser jag mest fram emot! *skratt*

 

Dagens träning: Ja, jobbar 7-15, sen blir det styrketräning, dags för rygg, triceps och framsida lår, känns som jag nyss körde det ( i söndags), men dagarna blev lite omkastade förra veckan, så då blir det så. Längtar grymt till passet!!

 

Senare i kväll ska jag på MASSAGE!! Jag längtar! Visst, medan jag ligger där är det mest smärtsamt, men efteråt är jag som ny, så rörlig och smidig i musklerna.

 

Blir bara ett träningspass idag, så jag tänkte se till att riktigt köra slut på mig, så jag får stappla ner för trapporna efteråt... :) Önska mig lycka till!!

 
Written 879 weeks ago
13193 879 weeks ago

Allinka

Skönt med nassage! Låter som en smaskig måltid!
10091 879 weeks ago

jo_se_fin

Självklart önskar jag dig lycka till med allt!
Flitigt av dig att stiga upp så tidigt för en morgonpromenad. Själv är jag så seg på morgonen så kl 8 är tidigt för mig haha. Om jag börjar kl 7 funderar jag inte ens på en morgonpromenad, så du har karaktär tjejen! Trevlig midsommar och lycka till med maten till din sambo.
15160 879 weeks ago

pyttan

Hoppas helgen blir riktigt bra för er!!! och att du ändå inte tränade ihjäl dig igår!

Kram Elin