Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account

Madde J Link Blog

KvinnaMadeleine Johansson, Göteborg, Sweden

Resan mot det bästa jag kan bli

En blogg om hur jag jag gör för att leva livet så som just jag vill leva det- varje dag.

Åh, vilket väder!

AddthisShare   FeedRSS feed  

Så himla skönt! Unnade mig lite sovmorgon imorse, 7.30 gav jag mig ut på morgonpromenad, nytt rekord, rundan brukar ta 69 min, idag blev det 66. Gick med pulsklockan, var ett tag sedan. Ville bara kolla hur jag ligegr till under promenaderna. Snittpuls 126, max 159, blev 568 kcal under dessa 66 min. Det var godkänt...Strålande sol och det kändes i luften att det skulle bli varmt.

 

Resten av dagen har jag legat ute o solat, nu blev det lite moln, passar på att gå in o skriva lite, snart e nog solen tillbaka igen. Det är så ovanligt att jag har tid att ligga ute, så jag måste verkligen utnyttja varje minut...

 

Ska åka o träna vid 14tiden, blir axlar, baksida lår o vader idag. Jobbar 16-22 idag, lyxigt! Ska också gå på ett aerobicspass senare, på arbetstid. Vi är tillsagda att testa alla instruktörers olika pass, vi som är ansvariga på gymet, dvs jag, han som är driftsansvarig och gruppträningsansvarige. Det är väl för att vi ska ha lite koll på nivån, och kunna rekomendera pass för nybörjare och mer avancerade. Kul att få träna på arbetstid! Det gör att jag kommer köra 3 pass idag, försöker i vanliga fall att hålla mig till 2 per dag, än så länge. Men  men, man får inte alltid som man vill... senare i dieten kommer det att bli 3 pass nästan varje dag, men det finns ingen anledning att slita ut mig redan. Kommer dock bli mer vila i helgen, iom midsommar har gymet stängt 2 dagar, så jag får ta igen mig då!

 

Gårdagens träning:

45 min crosstrainer kl 9.30, 522 kcal, snittpuls 150, max 165. Hade massor av energi, passet kändes superlätt o tiden bara flög iväg!

45 min styrketräning kl 20.00 ( min arb.kompis släppte iväg mig tidigare eftersom det var så lugnt), bröst och biceps. Bra, tungt pass, känns gott i bröstet idag o biceps är lite stela...

 

Så, dags att laga lite lunch, stekt lax med dinkelris står på menyn idag, middagen är redan förberedd, blir wokad kyckling med grönsaker o lite minikeso. Gott!!

 

Ha det så bra i solen, o passa på att njuta!

 

 
Written 880 weeks ago
13193 880 weeks ago

Allinka

Tack för ditt uppmuntrande inlägg! Har också legat i solen i dag med lite shapelink pauser...ler
Snart bär det iväg på kalas. Så himla lyxigt och kul att få träna olkia pass på jobbet!!! Ta hand om dig!
7808 880 weeks ago

-Sofie-

Ja träna skulle jag gärna göra på jobbet!! Härligt med nytt rekord :)
10091 880 weeks ago

jo_se_fin

Det har varit så fint och varmt idag. Lycklig :) Kul att du unnar dig sol och ledigt lite också! :) Du är duktig.