Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
D95a8d28fb657fe8f29aa1d2cc150fe2c7193cddd67dc467e6e017a1f6b9354a
  • Pages

  • No pages

Liz&Fitness Link Blog

KvinnaLiss &Fitness

Liz&Fitness's Blog

Solig morgonpromenad med funderingar

AddthisShare   FeedRSS feed  

Vaknade och så solen skina in imellom persiennerna i dag. Inte så svårt att hoppa ur den varma sängen när det bjuds på finväder ute. Efter en prottedrink och lite kaffe gick jag i väg, kände direkt att det gjorde gott för benen med sitt träningsverk å få röra på sig...ju närmare sjön jag kommer ju snabbare går jag, e ju så förbaskad vackert där nere, även om inte det inte är någon sommarskrud direkt...vill ner dit snabbt och ha de stora gamla ekträderna långs skogsstigen, det glittrande vattnet och den svajande rödgula säven runt mig...tillsammans med härlig musik blev det en underbar start på dagen. Var pigg som en prutt när jag kom hem och glufsade i mig en massiv morgongröt :-)

Nu har jag också börjat på min återhämtningsvecka efter fredagens hårda benpass, kände efter i kroppen och konstaterade för mig själv att det var dags. För den som undrar på vilket träningsupplägg jag kör efter just nu kan jag rekomanndera att läsa om HIT (på norska), och jag kör självklart min egen version av denna träningsfilosofien. Blir kul å ta det hela ett steg vidare och lägga upp ett nytt program under veckan.

Att bestämma mig för vilken "kardio"träning som lockar mest blir svårare, så det blir nog att välja mellan capoeira och någon form för dans...i bakhuvudet lurar nu också tanken om vad som kommer gynnar mig bäst längre fram...har inte helt bestämd mig för om jag kör fitness eller bodyfitness till hösten och båda dans och capoeira har sina fördelar här...orkar jag köra fitness igen måste jag i så fall räkna in extra mycket träning och stretching för själva uppvisningen...får ta några flera funderingspromenader så kanske det klarnar lite i huvudet :-) 

Från dagens promenad:

Tänkte också tacka alla som besökt min norska blogg den sista tiden, har ju haft många besökare härifrån Shapelink på sistonen, blir jag ju mycket glad för! 

Go söndag!

 
Written 852 weeks ago
10091 852 weeks ago

jo_se_fin

Underbar bild och ljuvligt att vara ute i sånt väder. Ha en bra söndag du med.
D95a8d28fb657fe8f29aa1d2cc150fe2c7193cddd67dc467e6e017a1f6b9354a 852 weeks ago

Liz&Fitness

Hej hej söta Josefin och tack så mycket! Hoppas jag kan bjuda på ennu bättre bilder framtå när jag fått mig ett riktigt kamera. Go kväll :-)