Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
17510
  • Pages

  • No pages

Lisa1 Link Blog

KvinnaLisa Wallström, 53year

Lisa1's Blog

Var sak på sin plats

AddthisShare   FeedRSS feed  

Höll på att missa träningen för att jag inte kunde hitta skohelvetena!! Letade och letade; i alla väskor jag någonsin har använt till att frakta träningsattiraljer i, i garderober, i hallen, i sovrummet, på hatthyllan, bakom kassen med återvinningskartoner - överallt. Men icke.


Till slut stack jag ner handen lite på måfå i vantlådan och se där - där var de!! Ibland tror jag att vi har en liten hustomte som flyttar på mina saker. Varför skulle jag ha lagt dojorna i vantlådan?


Hann till det ösiga pulspasset i alla fall och fick mig en rejäl genomkörare! Skönt.

 
Written 799 weeks ago
35388 799 weeks ago

Marcus74

hehe, så det kan bli. Skönt att du hann till pulspasset tillslut!
40681 799 weeks ago

infrva

Lisa, ni har för mkt grejor,du får vårrensa. Du verkar träna på bra,kul! Nu är jag igång igen,känns roligt men jag har tappat en del,men det är väl bara att kämpa på så börjar det väl lossna. Vi kan väl planera ihop lite lopp som vi ska köra?
17510 799 weeks ago

Lisa1

Skojar du! Vi drunknar snart i skridskor, innebandyklubbor och urvuxna vinterkläder! Vårrensning räcker snart inte - här krävs snarare sanering! : ) Har ett vagt minne av en panikstädning för någon vecka sen som mest gick ut på att trycka in saker i garderober och stänga dörren, och låtsas att de inte fanns! Antar att skorna hamna bland mössor och vantarna då...
Ingela: Självklart! Jag har redan anmält mig till Premiärmilen - gör det du med.