Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
17510
  • Pages

  • No pages

Lisa1 Link Blog

KvinnaLisa Wallström, 53year

Lisa1's Blog

Terränglöpning

AddthisShare   FeedRSS feed  

Långtur!


Sprang till Hellasgården och runt Källtorpssjön. Halva rundan runt sjön är verkligen ren terränglöpning, ingen höjdare egentligen för mina sladdriga och ostadiga vrister, men utsikten och miljön är värt lite smärta. Tryckte till högervristen vid ett par tillfällen så det gjorde riktigt ont. Känner av det lite nu efteråt också. På ovansidan av foten, ganska precis under fotknölen. Men det går nog till sig. 


Det är så fantastiskt att springa där. Man måste hela tiden koncentrera sig på var "stigen" tar vägen och spana efter de gula prickarna på träd, klippor och stubbar. Dessutom gäller det att hålla koll på var man sätter fötterna, som sagt. Riktigt roligt. Man känner inte hur trött man egentligen är.


Andra halvan springer man på en normal, kuperad och rolig stig. Mycket trevligt. Kroknade väl något på vägen hem, skulle nog haft med mig något att dricka. Fick gå lite i sista backen... Men jag höll igång i 80 minuter i alla fall. Underbart!

 
Written 788 weeks ago
39858 788 weeks ago

Göran44

Låter kanon =) Vi börjar också få vår nu o solen skinner dagarna i ända =)
7137 788 weeks ago

Madde J

Härligt! Kan nog vara bra träning för vristerna, men man får vara försiktig så det inte blir för tufft. Jag känner igen det där att man glömmer tid och rum för att man är så koncentrerad på var man sätter fötterna. :)
17510 788 weeks ago

Lisa1

Tack! Känner av vristen liiite i dag. Men känns att det inte har "gått sönder" något, det kommer att släppa.