Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
17510
  • Pages

  • No pages

Lisa1 Link Blog

KvinnaLisa Wallström, 53year

Lisa1's Blog

Stunder av flow

AddthisShare   FeedRSS feed  
Gympapass eller springa var dagens fråga.
Friska luften och ljuset talade för springtur, slasket och brist på styrketräning i veckan, talade för gympa. Velade och funderade medan dammsugaren gick varm och adventsstjärnor, tomtar och ljusstakar åkte ner i jullådan. Till slut hann det bli mörkt, så då fick det bli gympa.
Kollade in ett pass på nätet och stack till Friskis – som var stängt! Jag hade missat att det var sista dagen på julschemat…

Var så nära att skita i alltihopa och tänkte att storstädning kanske ändå kan räknas som ett träningspass? Men så innan jag riktigt hann känna efter hade jag på mig löpartightsen och var ute i mörkslasket.

Det blev 45 minuter i varierat tempo. Tycker inte riktigt att jag hittar rytmen, känns som om jag springer lite kantigt. Bitvis går det riktigt tungt medan jag helt plötsligt hittar det där sköna flowet och bara susar fram. Får väl vara glad att jag hittar det i alla fall, även om det bara är korta stunder.

 
Written 800 weeks ago
24659 800 weeks ago

Roxen

Bra jobbat att komma ut trots de rejäla motgångerna, hade jag gått till Friskis och blivit nekad planerad träning hade jag nog gått raka vägen till soffan och en film istället ^^
17510 800 weeks ago

Lisa1

Tack! Är lite stolt själv faktiskt.
24659 800 weeks ago

Roxen

Tycker jag du ska vara!