Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
17510
  • Pages

  • No pages

Lisa1 Link Blog

KvinnaLisa Wallström, 53year

Lisa1's Blog

Redan 38...?

AddthisShare   FeedRSS feed  

Enligt Shapelink är jag redan 38 år trots att jag inte fyller förrän på lördag. Det var ju lite lustigt. Nåväl, det är väl knappast något att bråka om. Känns som en finfin ålder.


Tog samma runda som förra veckan på lunchlöpningen i dag, fast med den jobbigare tillbakavägen. Allt enligt devisen hellre längre och jobbigare än samma väg tillbaka. Och det suger rejält i benen uppför söders höjder. Men utsikten från Monteliusvägen är värd all mjölksyra i världen. Dessutom kan man ofta kändisspotta här! Förra veckan sprang jag på författaren Björn Ranelid med yster hund. Precis när han skulle böja sig ner och plocka upp efter sin hund kom jag ångandes varpå hans lilla kompis blev helt vild. Han skrek "Hon barrra leuker, hon barra leuker!" (Hon bara leker, hon bara leker!). Vet fortfarande inte om han pratade med mig eller med hunden.


Det var komiskt i alla fall, att se honom halka runt med den där löjliga och totalt galna lilla hunden i ena handen och en bajspåse i den andra. Få människor, om ens någon, kan plocka hundbajs med värdigheten i behåll. (Som gammal hundägare vet jag vad jag pratar om...). Jag är så glad och tacksam att de flesta ändå gör det. Så tack Björn!


 

 
Written 798 weeks ago
17510 798 weeks ago

Lisa1

Tack, tack! Skönt att höra att det blir bättre och bättre. Det är ni är goda bevis på: Waagaard alias Silverryggen ; ), Bondfru och Göran.
40681 798 weeks ago

infrva

Åh, du är så ung ännu Lisa! Men livet blir bara bättre ska du se, jag såg en tant som nu var kring 70 som körde typ 50 armhävningar och hade värsta kroppen och hon började träna vid dryga 40. Så du fattar hur du kommer bli!
7137 798 weeks ago

Madde J

Grattis i förskott!! Jag kan se honom framför mig med påsen i högsta hugget, haha, som du säger- alla blir fåniga då. :)