Logo

Login

Log in automatically next time

or

Forgotten the password?  ·  Create account
17510
  • Pages

  • No pages

Lisa1 Link Blog

KvinnaLisa Wallström, 53year

Lisa1's Blog

Musikhjälpen

AddthisShare   FeedRSS feed  

Jag är ju lite nyförälskad dessa dagar. Ända sedan Tomten överraskade mig med en ny iPod Classic går jag omkring i ett lyckorus med ett fånigt flin i fejan. Jag vet att det är ytligt och att det finns betydligt viktigare saker att glädjas åt, men just nu är denna lilla maskin en riktig humörhöjare för mig. Jag pysslar och grejar med den, fyller den med innehåll och gör låtlistor. Så i dag var det dags för den att följa med mig på en första lite längre tur.


Den skötte sig utmärkt! Hjälpte mig i de ovanligt långa och tunga backarna på ett fantastiskt sätt. För tyvärr behövdes det mycket hjälp i dag, gick riktigt tungt. Kände mig himla laddad innan men det kanske var lite för tidigt på dagen? Kändes om kroppen inte riktigt hade vaknat. Körde på enligt planen i alla fall och försökte mota bort mina negativa tankar. Morgon/förmiddagslöpning är inte riktigt min grej.


Höll ut någon timme i alla fall, vilket får vara godkänt.


Bäst i dag: Elbow med Grounds for Divorce.

 
Written 801 weeks ago
7137 801 weeks ago

Madde J

Jag har gått o spanat ett tag på en Ipod, men jag vet inte, är det stor skillnad mot en vanlig mp3? Jag kan ju inte göra olika spellistor i min, den spelar bara upp det som finns på den, rakt av. Det är ju lite synd iofs...
17510 801 weeks ago

Lisa1

Nja, det är nog inte så stor skillnad om man bara vill ha musik när man springer. Men för mig som har Mac funkar det bäst med iPod, Sen ÄR det ju kul att sätta ihop egna listor eller spela spel på den, lägga in bilder och podcasts eller kanske kolla på video :-) Tyvärr är den ju ganska dyr.
28461 801 weeks ago

waagaard

Jag fick en Ipod Shuttle på fars dag. (liten Ipod utan display) Jag laddar in ljudböcker som jag köper på adlibris. Sedan fars dag har jag hunnit med 10 böcker. När det är spännande glömmer man bort att man tränar oc vips har man sprungit färdigt.